trolley Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2006 Λοιπόν, κατόπιν έρευνας βρήκα και εγώ το Τρίνιτρο αν το θέλει κανένας. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loizos Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2006 Μια διευκρίνηση. Το συγκεκριμένο κάνει και για το Triton? Γιατί δεν το βάζετε σε ένα link (π.χ. rapidshare η megaupload) η στο downloads του site αφού είναι νόμιμο? εμμμ.... Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paraxaraktis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 καλησπέρα παιδιά!έχω link για το trinitro!μπορώ να το ανεβάσω ή αντιβαίνει σε κάποιο κανόνα του site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanos Kontou Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, υπάρχει και για apple? Ψάχνω να βρω ένα τρόπο για να μπορέσω να περάσω ήχους στο trinity μου γιατί τα έφτυσε το disk drive μου. και μήπως κανείς έχει τους βασικούς ήχους του trinity δεν έχω τρόπο να τους βρω και οι δισκέτες που είχα δεν δουλευούν Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2021 https://www.korg.com/us/support/download/software/1/213/3296/ Δοκιμάζεις μέσω νέας δισκέτας το πιό πάνω. Διαφορετικά, ίσως μπορείς και μέσω MIDI (SysEX) Bulk Dump. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση