MaNoS-4- Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Καλημερα σας :D Ψαχνω εδω και μερες εναν editor για το Trinity..αλλα δε βρισκω τιποτα.Ειχα υποψην καποιο προγραμμα που λεγεται TRINITRO... αλλα δυστυχως η σελιδα που το εδινε εχει κλεισει.Υπαρχει καποιος που να το εχει η να γνωριζει για καποιο αλλο παρομοιο?Ευχαριστω παιδες και περιμενω απαντηση... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Το είχα το Trinitro, αλλά το πέταξα όταν πούλησα το Trinity μου. Το πρώτο πράγμα που θέλω να σου πω είναι : μην σκας και πολύ, δεν ήταν καλό πρόγραμμα. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένας έλληνας (http://www.ioannou-music.gr/trinity/trinity.htm) ο οποίος το έχει το πρόγραμμα και ίσως τον πείσεις να σου το στείλει. Δεν είναι παράνομο, διότι ο Goodman ( ο προγραμματιστής που έφτιαξε το Trinitro ) το διέθετε ελεύθερα σε όλους λίγους μήνες πριν το παρατήσει εντελώς. Καλή τύχη. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Απλα ηθελα να φοτρωσω ηχους και να βλεπω τις ρυθμησεις ωστε να φτιαξω καποιους ηχους απο το τριτον!Τωρα αυτον τον τυπο πως μπορω να τον πεισω να μου το στειλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Απλα ηθελα να φοτρωσω ηχους και να βλεπω τις ρυθμησεις ωστε να φτιαξω καποιους ηχους απο το τριτον!Τωρα αυτον τον τυπο πως μπορω να τον πεισω να μου το στειλει? Ρώτησέ τον ευθέως. Αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο, χρησιμοποίησε το όνομά μου. Λέγομαι Κων/νος Καραμ/λής. :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Χαχαχαχα μεσω e-mail αυτο?Θα σου ηταν πολυ δυσκολο να το κανεις εσυ αφου τον γνωριζεις? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Ωπαααα,... δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Απλώς παρακολουθώ το site του εδώ και χρόνια, και ξέρω ότι έχει αυτό που θες διότι ο ίδιος λέει ότι το έχει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Παω να στειλω μαιλ και δε λειτουργει ρε γαμωτο...δεν εχεις υποψην καποιο αλλο προγραμμα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Δυστυχώς όχι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Εγινε φιλε μου.Σε ευχαριστω παντως :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NikosP Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Μπορώ να σου στείλω το Trinitro και το Soundiver με email ή αν υπάρχει τρόπος να τα κάνω attach σε απάντηση εδώ. Μέγεθος 2.2Mb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση