Evilnye Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το ξεχνάς άμεσα. Μέχρι Demon Burger, (ούπς σόρρυ) Dimmu Borgir, να μου έλεγες να γράψω, θα το σκεφτόμουν. Αλλά Jazz από εμένα δεν θα ακούσει θνητός εκτός των πρώτου βαθμού συγγενών. Καλά μ αυτό που ετοιμάζω αν νομίζεις ότι θα παίζει κανείς τζαζ θα γελάνε μέχρι και οι συγγενείς 1ου βαθμού. Σκέψου ότι κάνεις μια φιλαθρωπία, κάτι για το κοινό καλό και προωθείς το πνεύμα των Χριστουγέννων... :D :D :D Βρήκες κ εσύ άνθρωπο. Τέσπα θα το δούμε μέχρι την καλή εκείνη στιγμή...! Μάνο μετά ετοίμασε σιγά σιγά ένα mourning palace για τον κύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν το έφτιαξα προς δοκιμή. Θα προσπαθήσω προς το βράδυ ή και αύριο να το χρησιμοποιήσω κ εγώ. Ελπίζω να κάνει... (Είχα να λιώσω 4ωρα συνεχόμενα πολύ καιρό...!) Αν μπερδεύει κάπου ή το θες κάπως αλλιώς ή κάτι άλλο μου λες! evilnye-jinglebells.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Οφείλω να σε ευχαριστήσω δημόσια για τη δουλειά σου η οποία ακούγεται πάρα πολύ καλή!!!! Αν γράψω κάτι που θα ακούγεται, υπόσχομαι να σκεφτώ ότι θα μπορούσα να εξετάσω το σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο να σου στείλω με αυστηρώς προσωπικό μνμ ένα δείγμα 2,5 δευτερολέπτων... Χωρίς μαλακίες πάντως, σε ευχαριστώ πολύ!!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 No worries. Η πλάκα είναι πως είπα να δοκιμάσω να παίξω από πάνω τώρα εγώ κ έχω αποτύχει δραματικά. Αν αντιληφθείς εσύ ή κάποιος άλλος κάποια τεράστια πατάτα πλιζ πέστε μου γιατί τα μυαλά μου έχουν γίνει πουρές πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση