RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Μήπως έχει κανένας κανα μπακιτράκι του Jingle Bells; Κατά προτίμηση σε jazz στυλάκι; Θα ήθελα να γράψω κάτι για τις γιορτές. Ευχαριστώ σας When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή θα με ενδιέφερε και για χαβαλέ και για εξάσκηση να φτιάξω κάτι τέτοιο. Αν έπαιρνα έτοιμα ντραμς (midi από band in a box) και έγραφα μια μπασογραμμή περπάτημα από πάνω θα σου έκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή θα με ενδιέφερε και για χαβαλέ και για εξάσκηση να φτιάξω κάτι τέτοιο. Αν έπαιρνα έτοιμα ντραμς (midi από band in a box) και έγραφα μια μπασογραμμή περπάτημα από πάνω θα σου έκανε; Μόνο αν το δώσεις και στο λαό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Ε ναι αυτό είναι το πλάνο... Απλά θα είναι κάτι το περιορισμένο από πολλές πλευρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή θα με ενδιέφερε και για χαβαλέ και για εξάσκηση να φτιάξω κάτι τέτοιο. Αν έπαιρνα έτοιμα ντραμς (midi από band in a box) και έγραφα μια μπασογραμμή περπάτημα από πάνω θα σου έκανε; Ουουουου... Θα μου έκανε λέει... (απλώς μην έχεις απαιτήσεις να ακούσεις αυτό που θα γράψω μετά - δεν παίζει τέτοια περίπτωση... :D ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 ωωω ώπα κάτσε. Εγώ δηλαδή θα γίνω ρόμπα κ εσύ μετά κύριος; Μετά υποχρεούσαι να παρουσιάσεις τι έγραψες. Αν όχι δημοσίως τουλάχιστον σ εμένα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό το ξεχνάς άμεσα. Μέχρι Demon Burger, (ούπς σόρρυ) Dimmu Borgir, να μου έλεγες να γράψω, θα το σκεφτόμουν. Αλλά Jazz από εμένα δεν θα ακούσει θνητός εκτός των πρώτου βαθμού συγγενών. Σκέψου ότι κάνεις μια φιλαθρωπία, κάτι για το κοινό καλό και προωθείς το πνεύμα των Χριστουγέννων... :D :D :D Να, ήδη ο Μάνος ενδιαφέρθηκε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Το Demon Burger είναι αυτό με το διπλό τσίλι, το εξτρα κρεμμύδι και τη σάλτσα από ταμπάσκο, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 + Jalapenos τουρσί. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Οπότε με το που το δαγκώνεις ουρλιάζεις σα τους dimmu borgir εεε; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση