johnny69 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ προσωπικά τις θυμάμαι από διαφημίσεις που είχαν καταχωρηθεί στην εποχή του '83-'85, αν θυμάμαι καλά, στο περιοδικό ΠΟΠ&ΡΟΚ (εποχή Μαλαθρώνα, για όσους θυμούνται...) Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 o σχεδιαστης, εμπνευστης, κατασκευαστης, ειναι ο παλιος φιλος Ορεστης, και το "μαγαζι" του (η ενα απο αυτα) ηταν πανω απ το σπιτι του καπου στη Ν.Σμυρνη, τι μου θυμισατε τωρα. Ηταν να παιξω κι εγω για διαφημιστικους λογους για βοηθεια με τα οργανα αλλα ηταν ΠΑΝΒΑΡΙΑ και δεν αντεχα για πολυ. Γενικα, look και ηχος δεν "ταιριαζαν" Πειραματιζοταν δε και με κατι ΓΟΜΑΡΙΑ μαγνητες (ειδικα για μπασο) Ωραιες εποχες που μαζευομασταν ολοι οι βλαχοαμερικανοι (to be) ;D ΥΓ. Α ναι, και το κειμενο του Κακα μου θυμισε την αγαπημενη του φραση.... "Ρε αρχηγεεε" θεος ο Ορεστης καλη του ωρα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2010 Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, ή respect στα βλάχικα ;), στον Κακανιάρη για αυτή την διήγηση, πέρα από αυτά που λέει, για το πώς τα λέει! Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elrich Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Τι μου θυμίσατε τώρα... τον "αρχηγό" Ορέστη Ψυχοπαιδόπουλο, εμπνευστή και σχεδιαστή των θρυλικών Hawk. Το διαφημιστικό φυλλάδιο το έχω ακόμα στη βιβλιοθήκη μου, και τις κιθάρες είχα την τύχη να τις δω από κοντά και να δω πως έκανε τα σχέδια στο πίσω μέρος, με αερογράφο και με πινέλο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ιστορία του πως είχαν βάλει φωτιά στο μπάσο του οπισθόφυλλου για τις ανάγκες της φωτογράφισης στην Αμερική (ναι, ήταν πραγματική φωτιά, όχι photoshop!) Ο Ορέστης ήταν ο σημαντικότερος ίσως Έλληνας "προοπτικατζής", αναγνωρισμένος και στο εξωτερικό. Όλα τα μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία της εποχής συνεργάζονταν μαζί του (Τομπάζης, Βικέλας, ISV, Σκρουμπέλος). Είμαι ευτυχής που τον είχα πρώτα δάσκαλο και κατόπιν δουλέψαμε και μαζί στην πασίγνωστή του σοφίτα στη Νέα Σμύρνη. Έχουμε χαθεί πολλά χρόνια τώρα, ο καθένας τράβηξε το δρόμο του, άφησα τον Ορέστη με μεγάλο πρόβλημα υγείας - ελπίζω να το ξεπέρασε, δεν τολμώ ούτε τηλέφωνο να τον πάρω μήπως ακούσω κάτι κακό - ένα μεγάλο RESPECT στον δάσκαλο και αρχηγό Ορέστη Ψυχοπαιδόπουλο, έναν άνθρωπο με γνήσιο όραμα και μεράκι. Να' σαι καλά... http://laikikithara.forumgreek.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Τις είχα ξαναποστάρει κάποτε αλλά νομίζω οτι ταιριάζει να μπουν εδω... Δύο κούκλες του συμπαίκτη, τραγουδιστή και κιθαρίστα των Nostos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση