kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 πράγματι κάνει διαφορά τελικά το rosewood ή maple .... ένα μεγάλο μέρος του σκασίματος των μπάσων (νομίζω) οφείλεται στη σιγουριά των medium jumbo . To κακό είναι ότι δεν ξέρω αν θα απέδιδαν εξίσου καλά οι lawrence σε οποιαδήποτε άλλη μεξικάνα ::) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Για μένα δεν είναι. Άσε που πιστεύω ότι τα κουδουνιστά πρίμα "φτιάχνονται" με τα κουμπιά. Τα βιντατζοσκασίματα όχι. Eντάξει, μετράει και το προσωπικό γούστο του καθενός. Π.χ, εγώ δίνω πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στα πριμομεσαία και στο πώς αυτά μου ακούγονται και όχι στα χαμηλομεσαία γι' αυτό και πήρα vox ενισχυτή και όχι π.χ έναν fender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου άρεσαν και οι δύο και χαρά στον Κώστα που τις έχει. Κώστα συγνώμη δεν κατάλαβα αλλά μιλάμε για Wilde Keystones ή NF; Αν είναι NF μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να γράψεις κάτι με gain παλιο-ροκικού επιπέδου (κάτι σε Gallagher π.χ.); Θα σου ήμουν υπόχρεος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Εμένα μου άρεσαν και οι δύο και χαρά στον Κώστα που τις έχει. Κώστα συγνώμη δεν κατάλαβα αλλά μιλάμε για Wilde Keystones ή NF; Αν είναι NF μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να γράψεις κάτι με gain παλιο-ροκικού επιπέδου (κάτι σε Gallagher π.χ.); Θα σου ήμουν υπόχρεος. Wild keystones ... το στάνταρ σετ ... νομίζω δλδ άλλος είχε παραγγείλει :P Για bridge έχω βάλει έναν twin blade L-45 S http://www.wildepickups.com/Wilde_Bill_s_Twin_Blades.html ότι κλιπ θέλεις με μεγάλη μου χαρά . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Ναι, για ρίξε όπως είσαι κι ένα με overdrive, έχει ενδιαφέρον ;D (στον neck πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Εγώ άργησα να δω το thread και να απαντήσω έγκαιρα... Πάντως για την ιστορία, μου άρεσε πολύ η πρώτη κιθάρα (Mexico από ότι τελικά αποδείχτηκε). Είχε συνολικά πιο πλούσιο ήχο από τη 2η, κάτι που με κέρδισε ;) Πολύ ωραίο παίξιμο btw! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Ναι, για ρίξε όπως είσαι κι ένα με overdrive, έχει ενδιαφέρον ;D (στον neck πάντα) όπως είμαι ?? :o θα προσπαθήσω απόψε αν γυρίσω σε λογική ώρα απο γραφείο .... και ανεβάζω αύριο γιατί απ'το σπίτι δεν .... μας έκοψε ο γείτονας το internet :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 No worries... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Η δευτερη μου ακουστηκε λιγο πιο διαυγης ενω η πρωτη λιγο πιο στρογγυλη και ζεστη αλλα επειδη ειμαι κατοχος E.J ειμαι υποχρεωμενος να υποστηριξω την ...επενδυση μου ;D ;)Ψηφιζω και τις δυο!Μια δεν ειναι ποτε αρκετη! :D Για να δουμε και στα βρωμικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Είναι το rosewood ;)Είναι το maple ;D μπα κανονικα η EJ που εχει roundlam rosewood & qs neck (super stiff neck) θα επρεπε να ειχε..περισσοτερο σκασιμο.....συμφωνα με τους...κουρδισμενους... ;D ,απλα οι μαγνητες του γερο Μπιλ...μαμανε..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση