kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 οι δύο κιθάρες που παίζουν το ίδιο θέμα στο κλιπάκι έχουν διαφορά αξίας 1000euro . Σας αρέσει καμία ? Ποια σας αρέσει ? Ποια είναι η ακριβή ? Η ηχογράφηση έγινε κιθάρα καρφί στον HotRod dlx , shure 57 , lexiconΩmega . βάλε βγάλε τα βύσματα . Στη μέση του κλίπ αλλάζει η κιθάρα . neck_test.mp3 www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 η 1η. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 να υποθέσω απαντάς και στα 3 ερωτήματα εεε ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 οχι στο τριτο μια και ειναι ....χαζο ερωτημα.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 οι δύο κιθάρες που παίζουν το ίδιο θέμα στο κλιπάκι έχουν διαφορά αξίας 1000euro . Δηλαδη παιζει η μια να κανει 1500 και η αλλη 2500? :P Σας αρέσει καμία ? η 1η ειναι πιο συμπαθητικη θα ελεγα, αλλα και η 2η εχει τα καλα της. Ποια σας αρέσει ? Μου αρεσει η πιο ακριβη, γιατι μ αυτη μπορω να κανω εφε στους φιλους μου :P Ποια είναι η ακριβή ? Η ακριβη ειναι αυτη που μου αρεσει, το παμε... Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Οντως η πρώτη είναι κάπως καλύτερη. Εχει πιο γεμάτο - ζεστο ήχο. Τώρα για το ποια είναι η πιο ακριβή δεν μπορώ να σου πώ. Πχ αν η μια είναι american Standard με noiseless και η άλλη squire bullet με CS 57 προφανώς θα ακούγεται καλύτερα η δεύτερη οπότε αδικος κόπος. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Μου αρέσουν και οι δύο. Περισσότερο η δεύτερη. Στα αυτιά μου έχει περισσότερο definition, όγκο και χαρακτήρα. Αν και μπορεί να είναι καθαρά θέμα μαγνητών, θέλω να πιστεύω ότι η δεύτερη είναι η ακριβή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλι ο ήχος και με τις 2 (το παίξιμο βασικά) ;) 3 φορές το άκουσα αλλά οι διαφορές είναι πράγματι απειροελάχιστες. Θα πω την 2η αν και φαντάζομαι οτι είναι η φτηνή. Ωραία αυτά τα παιχνίδια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Για την ιστορία : η μία κόστισε περίπου 800 Ε και η άλλη 1.880 Ε . Αλλά οκ ας αγνοήσουμε το ερώτημα αν είναι άκυρο :) επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ο hotrod φοράει ένα eminence cannabis rex . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Μήπως η δεύτερη είναι american special τότε; Κάτι μου λένε αυτοί οι μαγνήτες. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση