Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με φαγωμενο NUT στη Σολ χορδη.


fuZZed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως βλεπετε κ στο τιτλο εχω προβλημα στη Σολ χορδη, λοgω του nut.. το οποιο γενικα ηταν κακοκομενο απο τα γεννητουρια του.

Η σολ χορδη ψιλοbuzzαρει αλλα το προβλημα μου δεν ειναι τοσο αυτο, οσο το οτι μαγκωνει τη χορδη οταν χρησιμοποιω τρεμολο με αποτελεσμα η σολ χορδη να υπερκουρδιζεται..... ::)

Εχετε υποψη σας καμια πατεντα να γλιτωνω τους μαστορους???

 

Ειχα δοκιμασει να βαλω κατω απ τη χορδη ενα κομματακι γυαλιστερου χαρτιου απο μονωτικες ταινιες 2πλης οψης (οχι αυτο με τη κολλα :P, αλλα αυτο που αχρηστευεται-πεταγεται) και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα κ στο buzzαρισμα και στο υπερκουρδισμα μιας κ η χορδη <<γλιστραγε>> κ ερχοταν στη on tune θεση της.

Το προβλημα ηταν ομως οτι εφεβγε ευκολα απ τη θεση του αυτο το κερατακι κ δε μου βγαζει ολοκληρο προγραμμα.... (σχεδον ουτε προβα!)

 

καμια καλυτερη ιδεα απο κανεναν??????

cheers!!!!

 

ΥΓ. οι υπολοιπες χορδες δε παρουσιαζουν προβλημα σε τετοιο βαθμο γιαυτο κ θα ηθελα να αποφυγω αλλαγη nut...

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Γενικώς, το "γιατροσόφι" που επικρατεί είναι να βουλώσεις την εγκοπή με μείγμα logo (κυανοακριλικύς) και σόδας που γίνεται σχετικά σκληρό, και στη συνέχεια να ξαναχαράξεις την εγκοπή μέχρι το σωστό βάθος. Αυτό προϋποθέτει βέβαια να έχεις και τη σωστή λίμα....

 

Νομίζω ότι τα 30-40 ευρώ που θα πάρει ένας καλός μαστορας για να σου φτιάξει ένα σωστό nut είναι η καλύτερη επένδυση για ωραίο, κουρδισμένο και καθαρό ήχο ειδικά στα πρώτα τάστα.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου