artext Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Παιδες καλησπερα και απο εμενα εχω παραγγειλει τα alesis dm10 studio kit για σκοπο Live . ξερει κανεις πως μπορω να δωσω στον ηχοληπτη ολα τα καναλια ξεχωριστα και οχι ωσ συνολο??? ολα τα ΕDRUMS εχουν μια stereo εξοδο.... ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν μπορείς να του δώσεις ξεχωριστά κανάλια γιατί το DM10 module δεν δίνει ξεχωριστη έξοδο για κάθε τύμπανο. Μπορείς να ρυθμίζεις τις εντάσεις (και άλλες παραμέτρους) του κάθε καναλιού από το module αλλά θα πρέπει να κάνεις εσύ όποιες αλλαγές θέλεις κατά τη διάρκεια του live. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artext Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 μηπως υπαρχει κατι ξεχωριστα απο το module? πχ με το trigger io γινετε τιποτα μαζι με το module?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 οχι και πάλι δε γίνεται... λάπτοπ, καλη καρτα ηχου και vst , εγω χρησιμοποιω superior 2.0 από ενα τέτοιο vst μπορεις να ελεγχεις-ρυθμίζεις την ενταση κάθε τυμπάνου ξεχωριστα αν θες να το κανεις από τον εγκεφαλο τοτε πακετο εκτος αν εχεις roland td-12/20 όπου και πάλι ρυθμίζει μόνο στο συνολο, κάσσα (μεμονωμενα) - τομς (όλα μαζι) - ταμπουρο (μεμονωμενο) - πιατινια (όλα μαζι) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artext Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 θα εχω ομως τουσ ηχους του module η απο το vst?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 θα εχω ομως τουσ ηχους του module η απο το vst?? Τα εχεις μπλεξει λιγακι ;) Οι ηχοι απο vst ερχονται απο τον υπολογιστη απο την drum library που ειναι εγκατεστημενη στο σκληρο καμια σχεση με το module Εαν αποφασισεις να χρησιμοποιησεις laptop on stage κοιτα να ειναι δυνατο να μη σε κρεμασει.Με ενα macbook θα εισαι μια χαρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Εαν αποφασισεις να χρησιμοποιησεις laptop on stage κοιτα να ειναι δυνατο να μη σε κρεμασει.Με ενα macbook θα εισαι μια χαρα ! πολυ σωστος οσον αφορα τα mac...αν πάλι το παλικαρι δεν ειναι για macbook ας κοιταξει καλο κατασκευαστει laptop όπως η dell www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Συνηθως η ΑLESIS εχει 4 οut. με το paning μπορεις και το OUTPUT μπορεις να γκουπαρεις κασσα, snare,τομς ολα μαζι και πιατα ολα μαζι στα 4 out. Αυτο εκανα εγω απο το DM5.Λογικα θα εχει ομοια settings. Αν εχει 4 παντως ...σωθηκες γιατι αν τα γκρουπαρεις ετσι ειναι υπεραρκετα. φιλικα Βαγγελης Μουλακακης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση