S3nTiNeL Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Ψηθείτε και μπείτε μέσα. Είναι πολύ καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Εγώ σαν πολύ νέοπας στην κιθάρα τρελάθηκα, φανταστείτε εσείς που οι περισσότεροι το κατέχετε το άθλημα. Για να μη το τραβήξω παραπάνω και προτείνω να κάνουμε ένα server ελληνικό ΝΟΙΖ που είμαι σίγουρος ότι θα τα σπάει!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 ειναι δυο μερες που το χρησιμοποιω και οι εντυπωσεις μου ειναι απιστευτα καλες.εαν βρεις καλους μουσικους και το ειδος που σου αρεσει ειναι πολυ ωραια εμπειρια.Συγχαρητηρια στο Manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα εδώ τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα μέσα στο σπίτι του ;D Your browser does not support the HTML5 audio tag http://autosong.ninjam.com/mp3.php/20101210_1231_0000-Nacho-ellhnaras-OktoPierr-tea-Kanurider-sakis-arteson.mp3 Στην ουσία είναι σα να παίζεις με παράλληλο Looper- Πολύ καλή φάση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papeas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 παιδια δεν εχω ενωσει ποτε pc με κιθαρα ουτε ξερω πως γινεται. εχω ομως την HD 500.μπορω μεσω αυτης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Κοίτα εδώ τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα μέσα στο σπίτι του ;D ενα δειγμα κι απο μενα απο προχθες (καθαρη κιθαρα εγω,πληκτρα και τυμπανα ενας αγνωστος και distorded κιθαρα καποιος αλλος)ninjam.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Manager Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Βρηκα 2 καλα και συνοπτικα video για καποιον που θελει να δει πως γινεται το σεταρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
timos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Φόρτωσα και εγώ το πρόγραμμα αλλά όταν πάω στο fx του track δεν μου εμφανίζει το GUITAR RIG! Μήπως ξέρει κάποιος τί φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 αμαν, τι πρωτοχρονιάτικο δώρο είναι αυτό. Ήδη κατέβασα τον απαραίτητο εξοπλισμό κι από αύριο θα ξεκινήσω το jamάρισμα. Άντε να δω πόσο θα τους πάρει να με πετάξουν έξω από τους serversλόγω ασχετοσύνης. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Locrian Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα! Φόρτωσα και εγώ το πρόγραμμα αλλά όταν πάω στο fx του track δεν μου εμφανίζει το GUITAR RIG! Μήπως ξέρει κάποιος τί φταίει? Πιθανότατα δεν έχεις ρυθμίσει το VST Folder. Πάτα cntr+p για να εμφανίσεις το παράθυρο ρυθμίσεων. Στα αριστερά επέλεξε Plugins-VST και μετά με το κουμπί Add ,αναζήτησε τον φάκελο που έχεις αποθηκευμένα τα VST, πάτα re-scan και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V3oDoR Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2011 ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ είμαι τώρα μέσα (ναι το ξέρω τώρα το θυμήθηκα :P ) αλλά ντάξ έχω λιώσει! And nothing really matters... To me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση