marathon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 αφού παίρνεις υπέροχο κρασί στα 30€ γιατί να δώσεις 200€ Mε την ελπίδα του εξαιρετικού. Μου έκαναν δώρο κάποτε ένα κρασί πληστηριασμού 50 χρόνων...και ήταν ξύδι....κάτι που στις κιθάρες δεν γίνεται, γιατί τις κιθάρες μπορείς να τις δοκιμάσεις, πριν βγάλεις το φελλό :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 (αφού παίρνεις υπέροχο κρασί στα 30€ γιατί να δώσεις 200€) Είτε επειδή καταλαβαίνεις τη διαφορά, είτε επειδή θέλεις να κάνεις ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και στις κιθάρες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Είτε επειδή καταλαβαίνεις τη διαφορά, είτε επειδή θέλεις να κάνεις ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά. Και επειδή έχεις ή νομίζεις ότι έχεις ή ελπίζεις ότι θα αποκτήσεις τα λεφτά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Και επειδή έχεις ή νομίζεις ότι έχεις ή ελπίζεις ότι θα αποκτήσεις τα λεφτά. Καλά, αν βάλεις και τα χρήματα μέσα, χοντραίνει η εξίσωση. :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Ωραίος φίλε μου.Ωραίος ήχος και πολύ όμορφη κιθάρα.Καλόπαιχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Παντως αν σας αρεσει τοσο πολυ ο ηχος του bridge μαγνητη (που εμενα μου θυμιζει καλη tele) καντε αυτο που κανω εγω εδω και χρονια σε ΟΛΕΣ τις strat μου.. http://www.fralinpickups.com/bplate.asp (δεν ειναι αναγκη να αγορασετε base plate απο τον FRALIN oποιδηποτε κομματι ατσαλι σε αυτες τις διαστασεις κανει μια χαρα δουλεια) μπορειτε να πειραματιστειτε και με το υλικο http://www.tdpri.com/resources/tele-bridge-base-plate-materials/ Ο bridge suhr εχει οντως baseplate η ειναι απλα overwound; Κοτσαδορε μεγεια, τι μαγνητες εχει;V54 ή V60?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 καλοπαιχτη και απο μένα.ελπιζω να μην σου ηρθε χωρις tremolo bar γιατί αντε να βρείς μετά..κατλαβαίνεις τι λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Ο bridge suhr εχει οντως baseplate δεν νομιζω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Αψογος και με ηχαρα οπως παντα ο kotsadoros! Να τολμισω να ρωτησω αν υπαρχει καμια συγκριση μεταξυ της Suhr και της Silhouette ή θα φαω ξυλο; Αν αλλαζαν οι μαγνητες στην σιλουετα , θα υπηρχε περιπτωση να σταθει ηχητικα διπλα στην Suhr;(ξαναλεω μη βαρατε - δεν ειχα καμια απο τις παραπανω κι εχω ακουσει τα καλυτερα για ολες τους) Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 θα ήθελα και εγώ να παρακαλέσω τον kotsadoros να μας πει πώς αισθάνεται παίζοντας τη suhr και πώς τη Silhouette και ας έχουν διαφορετικούς μαγνήτες γενική εικόνα και αίσθηση θα ήθελα . http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση