freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Παραθετω μια ηχογραφηση που ειχα κανει πριν αρκετα χρονια κατα τη διαρκεια της παραμονης μου στη Κρητη σε all in one recorder... Eιναι απ τα κομματια που ξεχνας στο σκληρο δισκο,κι οταν τα βρισκεις τυχαια,αναπολεις.. Ειπα να το μοιραστω μαζι σας αγαπητοι νοιζαδες! Καλη ακροαση! TOO_LONG_TIME_mp3.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Μπράβο βρε συ freerock. Πολύ ωραίο. :) (Εγώ έχω 23 χρόνια στην Κρήτη....;D Αν αποφασίσω να γράψω κάτι γι αυτό θα χρειαστώ 2-πλό album ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexediman Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Pss wraios. Poly kalo ixo kiolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Τα συγχαρητηρια μου φιλτατε. Πολυ ομορφο. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Thanks harilatron,alexediman,gregg! @harilatron,με 23 χρονια παιρνεις εντοπιοτητα και γραφεις αμα φυγεις.. Καλη δισκογραφια σου ευχομαι... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Άσε μας ρε Σταύρο Νυχτιάτικα!!! Αν το έγραψες αυτό στην Κρήτη…..αν σε πάμε στο Kentucky τι θα γράψεις….μαντινάδες?? ??? ??? Μου άρεσε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το bluegrass drum tempo!!! Πάντα γούσταρα τη Βουνίσια Country!!! :-[ Spiritual mood!! …..Περιμένω να βγει και κάνας ghost rider 8) 8) καβάλα σε καμία Custom Cruise Motorbike!! Ό, τι πρέπει πριν πάω για ύπνο! ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΕΕ ΜΟΥ!!!! (Δεν την ήξερα αυτή την πλευρά σου—με εντυπωσιάζεις διαρκώς)!!!! :o :o Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο και γλυκομελαγχολικοταξιδιάρικο. Δηλαδή άμα ήσουν στον νότιο πόλο τότενες, θα έγραφες αριστούργημα? Οφού μωρέ !!!!! :) If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Eυχαριστω φιλοσοφε! Μην παρεξηγηθω κιολας.. Ημουν εκει Σεπτεμβριο-Ιουλιο. Αυτο γραφτηκε στην αρχη.Μετα ημουν στο ''δε μπαω πουθενα-πουθενα,εδω θα μεινω...''. Απ τις πιο ομορφες χρονιες! Αμα εχεις καλη παρεα,παντου καλα ειναι.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 διακρινω μια μικρη ομοιοτητα..........στο δικο σου 1.16-.1.19 με το απο κατω.... στο 1.08-1.12 ;D ;D ;D....ετσι για να κανουμε και λιγο πλακα......... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραία μπαλάντα Σταύρο. Ευχάριστη έκπληξη η φωνή που πρώτη φορά την ακούω χωρίς το φυσικό σου overdrive :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση