pascal Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Βρήκα αυτό το backing track εξαιρετικό και είπα να κάνω την προσπάθειά μου, ο νέος :) One take είναι, με την...πρασινάδα του. Σχολιάστε αν θέλετε! blusojazzo3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Ρέι, ρίχτε κάνα φωνήεν :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 ε ;D (γιατί είναι γραμμένο έτσι; άποψη;) Δεν άκουσα τίποτα (αξιοσημείωτες) πρασινάδες. Μια χαρά είναι.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Ναι, τα σκρατς και σκρουτς, ο θόρυβος και το γενικό lo fi του πράγματος είναι... άποψη ;D Θενκς για το σχόλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Ευγε !!!! Πολυ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Μμμ, να σκεφτώ... νομίζω πως το έγραψες στη μεσαια θεση της Les Paul , καρφί στον Vox, ετσι δεν είναι ?? Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Ευγε !!!! Πολυ ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Μμμ, να σκεφτώ... νομίζω πως το έγραψες στη μεσαια θεση της Les Paul , καρφί στον Vox, ετσι δεν είναι ?? Χαχαχαχαχα...ναι (από το 1:45 και μετά πάω και στον neck) Πες μου τώρα ότι ακούς και το bite του maple μπράτσου, τις μισοπεθαμένες elixir χορδές, το brass nut και το george l καλώδιο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Πες μου τώρα ότι ακούς και το bite του maple μπράτσου, τις μισοπεθαμένες elixir χορδές, το brass nut και το george l καλώδιο :P Αυτό δεν είναι τίποτε, εγώ ακούω και το sandwich body. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Ακούω το μαόνι, ακούω το μαόνι και δεν ακούω τις νότες μου :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση