trolley Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Τον τίτλο τον έγραψε επίσης ο Χταπόδης. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
explorer Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 σηγα ρε παιδια....χιουμορ κανει ο ανθροπος,κατευθειαν πεσατε νατονε φατε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Και εμεις χιουμορ κανουμε...γιατι υπεθεσες το αντιθετο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Ποιος έπεσε να τον φάει?Εγώ τον συνεχάρην κιόλας. Το αγαπημένο μου κομμάτι τιτλοφορείται "Έτσι το σκατό να ρέει", οπότε καταλαβαίνεις τη συμπάθεια που νιώθω προς ένα ποστ με τίτλο "ξεχύνομαι σαν εμετός" :D leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Εμπνευσμένος από την ισοπέδωση της καθημερινότητας ο Octapus. Διφορούμενο και με μαύρο χιούμορ το μήνυμα. Μ' αρέσει! Σου τη πέσαμε όλοι! Αυτό δεν ήθελες; :lol: Με τι θα συνεχίσεις; Ελπίζω να μη παρασυρθείς... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Το αγαπημένο μου κομμάτι τιτλοφορείται "Έτσι το σκατό να ρέει" Τριάντα χιλιάδες δίσκοι! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Τριάντα χιλιάδες δίσκοι! :) Θα έπρεπε!!!Εδώ πουλάει η Καλομοίρα και η Θεοδωρίδου, και ο κόσμος ακούει Καφρίλιον, Demaximam(DeMAsXeriIMAnaMas), Πλοκάμι του Καρχαρία, Λούτσα Πρότζεκτ, Λοστ Μπόντις, Μουτράλικα (aka Ανώριμοι), Γκολέμης,dokaka, και δεν ξέρει τι είναι :roll:. Απολίτιστοι όλοι... leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Τριάντα χιλιάδες δίσκοι! :) Θα έπρεπε!!!Εδώ πουλάει η Καλομοίρα και η Θεοδωρίδου' date=' και ο κόσμος ακούει Καφρίλιον, Demaximam(DeMAsXeriIMAnaMas), Πλοκάμι του Καρχαρία, Λούτσα Πρότζεκτ, Λοστ Μπόντις, Μουτράλικα (aka Ανώριμοι), Γκολέμης,dokaka, και δεν ξέρει τι είναι :roll:. Απολίτιστοι όλοι...[/quote'] Που τα ξέρεις όλα αυτά ρε τρελέ; :lol: Σοβαρός άνθρωπας πάνω σε μεταπτυχιακό ακούς τέτοια σκουπίδια; :lol: Εύγε! 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 τι εγινε ρε παιδια εγω νομιζα οτι το ξεχυνομαι σαν εμετος ηταν τραγουδι... τοσο ασχετος ειμαι τελικα? :? κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Ειρήσθω εν παρόδω, όποιος μπορεί να κάνει ένα upload στο "Είμαι Ninja" από Πλοκάμι Του Καρχαρία, γιατί το ψάχνω του σκοτωμού. Arpegios, το "Έτσι Το Σκατό Να Ρέει" ποιού συνθέτου είναι; :lol: Ο Χταπόδης πάντως φλερτάρει με το διαχρονικό σουξέ από Λούτσα Project με τίτλο "Παλιάνθρωποι" : "Ο νεαρός με το μαλλάκι περμανάντ έχει δικαίωμα κι αυτός, να φάει ένα @ρχ..." τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση