Προς το περιεχόμενο

Ποια εταιρια πιστεύετε πως ειναι πιο εμπορικη σε μεταλ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε Άρη,

Δεν κατάλαβα τον σκοπό του θέματος που άνοιξες, ούτε και το αντικείμενο της ψηφοφορίας.

Αν δεν καταλαβες το θεμα μπορεις απλα να :

1 ) μην συμετασχεις

ειτε

2) να ζητησεις διευκρινησεις ωστε να συμετασχεις

Τελικά θές να ψηφίσουμε ποιες κιθάρες αγαπάμε, ποιες πουλήσαν περισσότερο (χωρίς στοιχεία) ή ποιες θα έπρεπε να είχαν πουλήσει περισσότερο (επειδή τις αγαπάμε)?

Τελικα αν και το εξηγησα 3 φορες μεσα σε ενα ποστ ειπα οτι θελω να ψηφησετε ποια εταιρια πιστευετε οτι ειναι πιο εμπορικη και απο κατω να σχολιασετε αν συμφωνειτε με την ταση της αγορας η αν θα επρεπε ο κοσμος να εχει στραφει περισοτερο στην schecter για παραδειγμα διοτι μπλα μπλα μπλα

Επίσης, χωρίς να θέλω να το παίξω forum police

το κανεις ομως !!

αλλά μήπως να απέφευγες τα flames με άλλα μέλη στα καλά του καθουμένου?

και όχι ως καπρίτσιο κάποιου με τον οποίο θέλεις να (ξανα)έρθεις στα μαχαίρια.

στα πλαισια του χιουμορ και της επικοινωνιας που εχω με τον vιrusnake , εκανα μια πλακα την οποια οι περισοτεροι εχουν καταλαβει καθως εχουν παρακολουθησει παλαιοτερες κοντρες μας με τον virusnake. Οσο για τα μαχαιρια που λες μεχρι στις 1 η ωρα το βραδυ στελναμε με τον virusnake π.μ. και συζηταγαμε κιθαριστικα θεματα. οποτε καμια σχεση με αυτα που λες. Βεβαια θα μου πεις , και που να το ξερω εγω οτι εσεις κανετε πλακα ? και σου απαντω , οτι αφου δεν απευθηνθηκα σε εσενα ασε να απαντησουν αυτοι που τους αφορα το θεμα και οσοι καταλαβανε το αστειο. Γιατι ειναι πολυ δυσκολο αν δεν παρακολουθεις τις συζητησεις να πρεπει να επεξηγουμε το καθετι. Κανουμε την πλακα μας και οποιος παρακολουθει συχνα καταλαβαινει. Οποιος δεν παρακολουθει τοτε υποθετει.

Τέλος, προσωπικά δυσκολεύομαι να διαβάσω τα posts σου λόγω υπερβολικής χρήσης αποσιωπητικών και ελλιπούς συνοχής των προτάσεών σου.

Δηλαδη τι ακριβως καταλαβες οτι ζηταω ?

Εστω και αν δεν καταλαβες γρι απο οσα γραφω , η λογικη λεει οτι μπαινοντας σε ενα θρεντ που βλεπεις 10 πραγματα ,  προφανως πρεπει να διαλεξεις ενα.

Επειδη λοιπον δεν καταλαβες , σου επεξηγω.

Αυτο το κειμενο που βλεπεις ειναι μια ψηφοφορια που ηδη εχουν συμετασχει καποια ατομα που δεν μπερδευτηκαν απο την χρηση των σημειων στιξης μου και απαντησαν στο εξης ερωτημα ( οσων αφορα την ψηφοφορια ) .

- ποια εταιρια ( heavy κιθαρων ) πιστευετε οτι ειναι η πιο εμπορικη , και αν θελετε πειτε και το γιατι... επειδη το αξιζει ? η επειδη εχει καλο μαρκετινκ η οτι αλλο λογο ?

δεν ζητησα να μπειτε στο google και να ποσταρετε καποιο λινκ καποια στατιστικης εταιριας αλλα ποια εταιρια σας πειθει ? ποια βλεπετε πιο συχνα ? τι επιλεγει ο κοσμος

- ποια εταιρια θα επρεπε να ειναι στην θεση αυτης ? αν δεν ειναι αυτη που ψηφησατε ?

ελπιζω να εγινα αντιληπτος αυτη την φορα.

Προσπαθησα οσο πιο πολυ γινοταν , και δεν χρησιμοποιησα καθολου αποσιωπητικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εγώ πάντως κατάλαβα τι ήθελε να πει ο άρης.

νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός νικόλα σχετικά με τη συνοχή και τα αποσιωποιητικά, δεν είμαστε φιλόλογοι, η λογική είναι όσο μπορεί ο καθένας να γράφει καλύτερα για να συννενοούμαστε. Μια χαρά ήταν το ποστ του άρη

Επίσης είναι λίγο καφρίλα να φτιάχνει κάποιος ένα θεματάκι για να χαβαλεδιάσουμε κιολας και να πουμε και μια αποψη και εσυ να τον γειώνεις έτσι. Αμα δε θες, μη γραφεις. Ουτως ή άλλως δε γίνεται να μιλάμε πάντα για φιλοσοφικα ζητήματα εδώ στο νόιζ, και  τα περισσότερα τεχνολογικά με ενα σερτσ λύνονται ;)

εγώ πάντως, αν και ΣΕΚΤΕΡΑΚΙΑΣ ψηφισα ESP γιατι πιστευω ακόμα και σε χαμηλό μπάτζετ έχει καλό όνομα, ομορφα σχήματα και ποιοτικά όργανα.

a classic player now...

εγώ πάντως, αν και ΣΕΚΤΕΡΑΚΙΑΣ ψηφισα ESP γιατι πιστευω ακόμα και σε χαμηλό μπάτζετ έχει καλό όνομα, ομορφα σχήματα και ποιοτικά όργανα.

ηρακλη εχω κι εχω μια σεχτερ και πραγματικα ειναι πολυ αξιολογα οργανα...

Να σε ρωτησω κατι ? ξερεις αν βγαζει αμερικανικα mass production οργανα ? Η μπαινουμε σε custom καταστασεις ?

επισης ειναι πολυ λογικο πιστευω που επελεξες την esp αφου κατα την ταπεινη μου γνωμη η σεχτερ εμπνεεται πολυ απο τα μοντελα της esp ... συμφωνειτε ?

Εγώ πάλι ψήφισα Ibanez, όχι επειδή έχω (που έχω δηλαδή) αλλά επειδή νομίζω ότι είναι πάρα πολλά τα Ibanez όργανα που κυκλοφορούν στο χώρο.

Και στις αγγελίες μας εδώ που λέει ο λόγος, είναι πολλά τα Ibanez όργανα.

Είναι παλιά εταιρία, αξιόλογη, αξιόπιστη, δεν μ' έχει προδώσει ποτέ και την εμπιστεύομαι ως την τελευταία σταγόνα (ώπα το τελευταίο είναι από διαφήμιση νομίζω).

Αλλά πέρα από την πλάκα αυτή είναι η προσωπική μου αίσθηση.

Cheers all!!  :)

I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.

Αν δεν το ξέρετε και η schecter και η esp ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη.

Hisatake Shibuya είναι το όνομα του.

ωπαααα ??? να που κατι καλο βγηκε...να ρωτησω κατι ? δηλαδη τα ``καλα`` της μοντελα ειναι japan και οχι made in usa ?

ωπαααα ??? να που κατι καλο βγηκε...να ρωτησω κατι ? δηλαδη τα ``καλα`` της μοντελα ειναι japan και οχι made in usa ?

I think so, yes...

αυτό που λες εγώ δεν το ήξερα, μακροίσκιωτε!

αυτό που ξέρω είναι οτι τα μοντέλα της σειράς diamond (αυτά που μας επιτρέπουν εμας τους κοινους θνητούς να έχουμε ;D) φτιάχνονται εκει τριγύρω κορέα δε ξερω ακριβώς που, αλλά όχι αμερική ουτε ιαπωνια, και σετάρονται/τεστάρονται στην αμερική απο όπου και στέλνονται σε όλο τον κόσμο για πώληση.

Το καστομ σοπ της σέκτερ είχα την εντύπωση οτι εδρεύει στην αμερική (κάποιες κιθάρες μπορείς να δεις και στο σάιτ της σεκτερ το κανονικό)

παράλληλα, ομως, ειχα βρει και ενα ακόμα σάιτ, ιαπωνικό με κιθάρες σεκτερ αλλά καμια σχέση εμφανισιακά με τις diamond

http://www.schecter.co.jp/catalogue.html

ΠΑΡΑ πολυ όμορφες, και πολύ ακριβές.

όπως και ναχει, πρόκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ οργανα για όλα τα μπάτζετ, και πιστευω ειναι αδικη η αντίληψη που κυριαρχεί οτι σεκτερ=16years old metal.

Είμαι περήφανος κάτοχος της c1 classic και πρόκειται για φοβερό όργανο για ολες τις μουσικες που παιζονται με διπλους. Απλά, δε ξέρω γιατί αλλά και η ίδια η εταιρια προβάλλεται κυρίως ως μεταλλοεταιρια και αδικεί τα όργανά της.

σχηματικά οι diamond της σεκτερ ψιλομοιάζουν με τις horizon τυπου esp, αλλά οι diamond ειναι πιο στιβαρες στο χέρι, ενώ οι horizonοειδείς πιο ελαφρές/λεπτές. Εγώ κυρίως γιαυτό διάλεξα την δικια μου αντι για την horizon fixed bridge (φυσικά και η ακραια διαφορα τιμης επαιξε το ...ρολάκι της)

a classic player now...

το ξέρω πως το wiki δεν είναι το άγιο δισκοπότηρο, αλλά περιέχει αρκετές πληροφορίες να διαβάσεις αρη

http://en.wikipedia.org/wiki/Schecter_Guitar_Research#Hisatake_Shibuya_and_reform.2C_1987_.E2.80.93_present

a classic player now...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου