longshadow Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Φαίνεται οτι ο Warren έχει προσλάβει ως guitar tech τον...σωσία του! :D ;D Enjoy (αν τα πάτε καλά με την τεξανή προφορά...) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειδα ακομη το βιντεο γιατι ειμαι on a hurry! Αλλα ο τυπος ειναι απο τους αγαπημενους μου κιθαριστες! Thanks for posting man! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Φαίνεται οτι ο Warren έχει προσλάβει ως guitar tech τον...σωσία του! :D ;D ;D ;D ;D Οντως! Πως μετα να μην εχεις εναν ηχο ΝΑΑΑΑ!!!,αμα καλωδιωνεις ενισχυτη μ ενισχυτη.. Και μετα καθομαστε εδω και συζηταμε ''Πως να εχω τον ηχο του ταδε...'' Νομιζα οτι παιζει μονο με Soldano... O Warren και σε χαρλευ μπεντον να παιξει,ειναι Γουωρεν... Φοβερος σε ολα του γιατι ειναι και ΦΩΝΑΡΑ και εκπληκτικος arranger. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Που να βγάλεις ήχο με τέτοιο παλιοεξοπλισμό ρε? ; Αίσχος!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση