Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Nαιιιιιι. Καλα δεν ειναι ντροπη να πεις "στα Axe, Suhr κλπ" 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitars Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 χαχα...έτσι που παιζει ο eangle με το pod και την ibanez μαλλον ντροπή είναι ;D γεια σου ρε Σπύρο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Ευχαριστούμε πολύ τον σκαπανέα! ;D Όταν η κιθάρα γίνεται στα χέρια κάποιου πραγματικό μέσο έκφρασης! Πιστεύω είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο και δυστυχώς η μελέτη δεν αρκεί, χρειάζεται και πρώτη ύλη. (Επειδή είμαι εγώ αυτός που έγραψα ότι με ξένισαν κάποια γρήγορα περάσματα, εννοούσα ότι είχα αλλιώς μέσα στο μυαλό μου περασμένο το συγκεκριμένο κομμάτι, that's all. Τα περάσματα και τέλεια παιγμένα είναι και γενικά ο παίχτης έχει παίζοντας γρήγορα την ίδια εκφραστικότητα που έχει παίζοντας αργά, πράγμα δυσεύρετο, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που μπορούν να παίξουν γρήγορα χωρίς να μπορούν να παίξουν.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 +1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2014 Καταπληκτικές φράσεις. Τρομερό παίξιμο. Όλα τα λεφτά οι Beck επιρροές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση