marathon Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Που πάμε ρε 'μεις ξυπόλυτοι στις πινέζες?. ??? Ναι...αλλά αυτός δεν έχει γυναίκα Σουηδέζα.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Πήγες Beck - τουλάχιστον να πήγαινες all the way. Τα shredοarpeggia κι εμένα με ξένισαν. Αλλά είσαι πραγματικά αξιοσημείωτος κιθαρίστας. Συγχαρητήρια. Ήχος, πώς; Ήμουν όμως ο μόνος που τον ξένισαν τα απότομα τελειώματα των αρχικών φράσεων; E, τόχει το Beckικό στυλ αυτό, νομίζω, αν και δεν είμαι ειδικός. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Τολμώ να πω οτι κάποια πολύ γρήγορα περάσματα με ξένισαν λίγο (σε σχέση με το συγκεκριμένο κομμάτι πάντα) αλλά είναι τόσο καλό όλο το υπόλοιπο που... Συμφωνω, αλλα... αγαπημενο κομματι, εξαιρετικη αποδοση, τοπ παιχτης, ευγε ;) Aν δεν σε πειραζει (δεν θελώ να σου χαλασω το thread), πολυ αγαπημενη εκτελεση αυτη με τον Lukather steve lukather while my guitar gently weeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 σάς ευχαριστώ πολύ όλους ! τώρα για το κοματι σίγουρα θα μπορούσε να έχει και διαφορετική και καλύτερη προσέγγιση άπλα έτσι μου βγήκε όπως είπα και στην αρχή :D εξάλλου το έχουν παίξει πολύ διαφορετικά και ο vinnie moore - jeff haley - Lukather - neal shoun και άλλοι. έπαιξα με pod xt direct και ibanez 550 rg http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 έπαιξα με pod xt direct Αυτά είναι. Άμα έχεις δάχτυλα... Μπράβο και πάλι φίλε μου When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 μη νομίζεις άπo ανάγκη παίζω με το pod :'( αυτος ο άγιος βασιλης με έχει χεσ ...νο ενα axe fx ενα μικρο bogner τιποτα ρε παιδί μου άσε να δω και φετος ;D ;D http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Το GAS είναι για εμάς τους κοινούς θνητούς. Μη μασάς. Εσύ ακούγεσαι φανταστικά και στον παλιό μου FBT να παίξεις!!! :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 εχεις π.μ. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2014 Το ξεθάβω γιατί αξίζει τον κόπο. Ας ακούσουν και μερικοί που δεν το έχουν ακούσει. την εκπληκτική κατά την γνώμη μου αυτή προσέγγιση σ΄αυτό το κλασσικό θέμα. Χίλια μπράβο στον Eangle! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2014 Είναι πραγματικά υπέροχο! Μπράβο στον παίκτη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση