Michael-Amott Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Ειναι ειρωνικο αυτο τωρα η οχι?... :roll: :roll: :roll: Όχι δεν είναι ειρωνικό' date=' απλώς σιγοντάρω το χιούμορ σου. Τυπική παρεξήγηση ένεκα του γραπτού λόγου. :)[/quote'] Σορρυ... :oops: Καταλαβα λαθος!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Μου φαίνεται θα ψηφίσω για πρώτη φορά φέτος... ευχαριστώ για το link Wow!! :lol: 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Eνταξει εδω που τα λεμε ειναι μεγαλο ξερασμα οι τυποι! Δε ξερω αν ειναι σατανιστες η οτιδηποτε αλλα πρεπει να το φανε το ignore απο τη EUROVISION. Τωρα οσον αφορα αυτο το περιεργο συνδεσμο καταστηματαρχων και μπλα μπλα μπλα πρεπει να φανε κι αυτοι ignore γιατι ανεβασαν τη τιμη του σουβλακιου κι εγω τσαντιζομαι με την ανοδο της τιμης του σουβλακιου! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Eνταξει εδω που τα λεμε ειναι μεγαλο ξερασμα οι τυποι! Δε ξερω αν ειναι σατανιστες η οτιδηποτε αλλα πρεπει να το φανε το ignore απο τη EUROVISION. Τωρα οσον αφορα αυτο το περιεργο συνδεσμο καταστηματαρχων και μπλα μπλα μπλα πρεπει να φανε κι αυτοι ignore γιατι ανεβασαν τη τιμη του σουβλακιου κι εγω τσαντιζομαι με την ανοδο της τιμης του σουβλακιου! :evil: Και γιατι παρακαλω να φάνε ignore; Οι τυποι εχουν απιστευτο σωου και για μια φορα ας δουμε κατι διαφορετικο απο κ****α να κουνιουντε! Μουσικα ειναι σε μεγαλο επιπεδο, το κομματι ειναι πιασαρικο...οι μασκες σε πειραξαν; Ελεος δηλαδη που ειναι το ξερασμα; Προσωπικα πιο πολυ αηδιαζω με την Βισση και την Παπαριζου παρα με δυο μασκες Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Eλα βρε Chaostar αφου εισαι αλανιαρης...σε εχω παρει γραμμη..και ειμαι σιγουρος οτι προτιμας σε κατι τετιους διαγωνσισμους κω......α!!! Και φετος θα εχει πολυ...λαρακικω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Φυσικα και τα προτιμω αλλα σε 25 χωρες ας μην εχουμε 25 κ*****α...και με 24 ευχαριστημενος θα ειμαι :P Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2006 Φυσικα και τα προτιμω αλλα σε 25 χωρες ας μην εχουμε 25 κ*****α...και με 24 ευχαριστημενος θα ειμαι :P :D :D :D :D :D Μαζι σου ζημιαρη...σωστος!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση