Προς το περιεχόμενο

Αγαπημένο setup ντραμς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...εντάξει αυτό που λες είναι πολύ γενικό....για γίνε πιο συγκεκριμένος.. ;D

...ανέφερε κάνα νράμμερ..... :)

Steve Jordan ας πούμε;

Αλλά και η Νίκη Γκουρζουλίδου ή ο Πέτρος Δακτυλίδης θα ήταν άψογοι. Και δεκάδες άλλοι...

Νίκο, μπορεί και να ναι το παιδί top και εκλεκτός αλλά το sample δεν μου δειξε τίποτα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 109
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αλλά το sample δεν μου δειξε τίποτα.

τοτε λυπαμαι αλλα για σενα ισχυει το "you wouldn't know GROOVE if it hit you w/ a 10 ft pole"... ;D  ;D

Τo sample (ειναι απο ενα τραγουδι φυσικα) ειναι υποδειγμα οικονομιας,groove & αισθητικης.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τo sample (ειναι απο ενα τραγουδι φυσικα) ειναι υποδειγμα οικονομιας,groove & αισθητικης.

Ναι, μου είχε διαφύγει ότι έπρεπε να το ξέρω προκαταβολικά αυτό .... ;D

Μιας και ο Υπόδειγμας είναι καπαρωμένος λοιπόν, εγώ να συνεχίσω στην αναζήτηση του δικού μου Υποδείγματος.....  ;)

Υπαρχουν και στην Ελλαδα κι αλλοι τετοιοι ντραμμερ,λιγοι δυστυχως,το προβλημα ειναι οτι ειναι δυστυχως καπαρωμενοι ολοι....(οχι που δεν θα ητανε...),δυστυχως λογω του οτι λογω μοδας οι περισσοτεροι ΝΕΟΙ ντραμμερ ξεκινανε με 4 μποτες ,42 τομ,...τριπλοπεταλα και μελετανε στα...456 bpm το ειδος θα εκλειψει τελειως συντομα.... >:(

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Υπαρχουν και στην Ελλαδα κι αλλοι τετοιοι ντραμμερ,λιγοι δυστυχως,το προβλημα ειναι οτι ειναι δυστυχως καπαρωμενοι ολοι....(οχι που δεν θα ητανε...),δυστυχως λογω του οτι λογω μοδας οι περισσοτεροι ΝΕΟΙ ντραμμερ ξεκινανε με 4 μποτες ,42 τομ,...τριπλοπεταλα και μελετανε στα...456 bpm το ειδος θα εκλειψει τελειως συντομα.... >:(

Υπάρχουν ακόμα και οι άλλοι όμως, που ήρθαν από Ολλανδία με jazz χάρη και διδάσκουν τόσο κόσμο και τον καθοδηγούν ωραία. Μπορεί να είναι λιγότεροι από τους πρώτους αλλά λόγω αυτών το είδος δε θα εκλείψει εύκολα. ;)

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Το ξερω οτι ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εγω στην φανταστικη υποθετικη μπαντα που θα ηθελα (στα ονειρα μου) να παιζω, θελω αυτον για drummer.

482767388_27898c4b41.jpg

It's a shame stupidity isn't painful.

Εντάξει, στο άσχετο το πάω και συγγνώμη αλλά γενικώς η έλλειψη μέτρου και οικονομίας είναι κάτι που χαρακτηρίζει το γενικό μουσικό ερασιτεχνικό κόσμο.

Κιθαρίστες που το αριστερό σκίζει βουνά αλλά ο καρπός στο δεξί δεν μπορεί να σπάσει, μπασίστες με εξάχορδα που που κάνουν δαχτυλοbobsleigh στη ταστιέρα αλλά τη παλιομπότα δεν την "πιάνουν", ντραμερ που βροντάν τον Όλυμπο και βογκάν τη Γκιώνα αλλά σταθερό και έξυπνο γκρουβ δεν ...

Ίσως είναι και μία ευρύτερη απόρροια του "ακούω (και ακούστε) εμένα και χέστηκα για τους άλλους".

Γιατί η σόλο ικανότητα είναι ατομική ικανότητα.

Η γκρούβα όμως (ο απώτερος στόχος) είναι ομαδική υπόθεση.

Σόρρυ για το οφτόπικ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου