Melodic drummer Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά μονίμως μπερδεύομαι.την μια θέλω μια πλουραλιστική ντραμς με πολλά κομμάτια,την άλλη χάνομαι μέσα στο χάος μιας τεράστιας ντράμς και στήνω μόνο με ένα τομ,ένα βαθύ και βρίσκω την υγειά μου.Μετά μου ξαναμπαίνει ο διάολος και τα τομ γίνονται τέσσερα και τα βαθια τρία κ.ο.κ. και χάνω μονίμως την ουσία που είναι η εξάσκηση και όχι το στήσε,ξέστησε! :( ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Έλα να παίζουμε παρέα και θα στα στήνω εγώ ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 - τα μεγάλα σετ με τα πολλά τύμπανα, πιατίνια, κρουστά κλπ δίνουν μεγάλη γκάμα ήχων-ηχοχρωμάτων για να χρησιμοποιήσει κάποιος δημιουργικά. - τα μικρά είναι πιο οικονομικά σε όλα: στο κουβάλημα, στο χρόνο στησίματος, στα $ για να τα αποκτήσεις, στις κινήσεις που κάνεις για να φτάσεις το πιο μακρινό κομμάτι... Η πρόκληση μ αυτά είναι ο ντράμερ να τα αξιοποιήσει με τέτοιο τρόπο που ποτέ να μη "φανεί ότι κάτι λείπει". Κάποια στυλ απαιτούν τα μεγάλα{πχ. προγρέσιβ ροκ-μέταλ} και πολλά ένω για κάποια άλλα αρκεί μπότα-ταμπούρο-χατς{πχ. χιπχοπ}.. προσωπικά έχω καταλήξει ότι το κλασσικό 5άρι σετ με 4-5πιατίνια είναι η χρησή τομή και στ αλήθεια μπορεί να με καλύψει στο 95% των περιπτώσεων. 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Ακριβώς (μα ακριβώς!) όπως τα είπε ο WrTsXxx. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα, κι αυτό σπανίως μου συμβαίνει! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικο τεσσαρι με 2 crash,1 hi hat & 1 ride,ποτε μου δε χρειαστηκα κατι παραπανω απο αυτο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Πενταρι με 12' ρακ τομ και 14,16 floor. 3 crash,ride,hats,china δεξια και 2 μικρα splash αριστερα και δεξια απο τα hats Σε μικρους χωρους ξεφορτωνομαι ενα floor , ενα crash και ενα splash αλλα ΠΟΤΕ το ...κινεζακι (εστω 14'') ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 ποτε μου δε χρειαστηκα κατι παραπανω απο αυτο. ένας ευτυχισμένος άνθρωπος... ;D κιτ 5άρι 14snare,22*18 BD, 10/12/14 TT και καθόλου floor tom.... cymbals (from L to R) 1.oriental china trash 16" 2.K/Z special 14" HH 3.a custom 12" splash 4.k custom 18" dark crash 5.a custom 18" medium crash 6.a rock ride 20" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 ένας ευτυχισμένος άνθρωπος... Πως να μην ειμαι? ;D Ludwig (1963-1965 σε silver sparkle finish) 24x14 bass drum 8x12 Tom 16Χ16 Floor Tom 5x14 Supraphonic brass snare ή YAMAHA Anton Fig signature 14" PAISTE 602 HEAVY HI HAT ή 15" ZILDJAN Quick beat 22' PAISTE 602 HEAVY RIDE 18' αρχαιο K Zildjan Crash (jazz ride ειναι αλλα το χρησιμοποιω σαν crash) 20 Sabian CHINA HH ή 20" Paiste Dark Crash Sound Creation www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Ludwig (1963-1965 σε silver sparkle finish) ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 22x20 bass drum bongos 8-10-12 toms 15 floor 14 snare rack gibraltar 13'' dark K CUSTOM hi hat 2-3 CRASH zildjian-istanbul 21'' ride A zildjian custom rezo 10'' splash 14'' china 20'' china my dream... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση