jimkon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 α ρε marathon :) :) με καταλαβαινεις!!! Να ρωτησω ρε παιδια αυτες τι τιμες εχουν στο america γιατι εχω ενα γνωστο που ισως μπορει να μ φερει μια οταν κατεβει στο greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτησω ρε παιδια αυτες τι τιμες εχουν στο america Internet δεν έχεις? ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου τώρα που σχόλασα δεν μας είπες αν σε νοιάζει να είναι λες πολ ή γενικά κάτι με 2 διπλούς, π.χ. ταυρακι δεν μας είπες τι/αν ξέρεις να παίζεις Αν σε νοιάζει η μούρη πάρε κάτι με βάση τη μούρη, πχ lp μαυρη Αν σε νοιάζει ο ήχος πάρε fender ;D Πέρα από την πλάκα, εμένα που έχω fender μου αρέσει πολύ o ήχος του Bonamassa με τη les paul, ή ο Ford, νομίζω ξέρω τι εννοείς για ήχο. Ψάξε όμως να βρεις το δικό σου ήχο καλυτερότερα ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου τώρα που σχόλασα δεν μας είπες αν σε νοιάζει να είναι λες πολ ή γενικά κάτι με 2 διπλούς, π.χ. ταυρακι Σου έχω πεί, να διαβάζεις από την αρχή τα θέματα... ;) και τρελενομαι για gibson les paul 1959. δεν μας είπες τι/αν ξέρεις να παίζεις Τι σε νοιάζει εσένα...γιατί εσύ ξέρεις να παίζεις? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 1800 θωμα 1400 αμερικα.Δηλα 400 ευρω διαφορα.Το ιδιο σαν να βρω μια μεταχειρισμενη εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 1400 αμερικα. Με το χάλι του ευρώ...μέχρι τα Χριστούγεννα, ποιός ξέρει τι γίνεται... Και πρέπει να περάσεις και τελωνείο...λογικά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimkon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 οχι γιατι αυτος μενει αμερικη οποτε δεν θα του πουν τιποτα.Αν κ δεν ξερω ακριβως τι παιζει.Αυτην εδω την κ#βλ# θελω http://cgi.ebay.com/Gibson-Les-Paul-Standard-Traditional-Plus-/280593085115?pt=Guitar&hash=item4154a6b2bb#ht_500wt_1156 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manuchao1991 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 A ΛΕς.δΕΝ ξερω θα τον ρωτησω αν θελει τελωνειο κτλπ.Τι κιθαρα αυτη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Τι σε νοιάζει εσένα...γιατί εσύ ξέρεις να παίζεις? ;D ;D ξέρω να συμβουλεύω :) ε άμα είναι αρχάριος το 90% που λέμε είναι ανούσιο Σου έχω πεί, να διαβάζεις από την αρχή τα θέματα... ;) αμαν ήταν έτσι να μην απαντάμε τίποτα αφού ξέρει τι θέλει αφου λέει στιλ gibson όλο κακίες είσαι τελευταία, επειδή ασχολούμαστε πιο πολύ με φενδερ θυμωσες; :P "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2010 όλο κακίες είσαι τελευταία, επειδή ασχολούμαστε πιο πολύ με φενδερ θυμωσες; :P ...έχετε χάρη, που δεν μπορούμε να φτιάξουμε (εύκολα) partcaster LesPaul...όπως στα άλλα συναρμολογούμενα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση