nosi Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν αυτό είναι ένα φαινόμενο που εντοπίστηκε στο σχολείο μου. Ο τύπος έχασε το υγρό στην κλείδοση του γόνατου και ενώ περπατούσε έκανε σαν χαλασμένη πόρτα :P ;D ;D Αυτό το έπαθε απο το διπέταλο και φρίκαρα όσο πάει. Τέσπα έκανε εγχείρηση και το πρόβλημα διορθώθηκε χωρίς πρόβλημα λες και του σφραγίσανε δόντι ??? Το ερώτημα είναι έχει κανένας ποτέ την αίσθηση ότι τρίζει το πόδι απο το πολύ διπέταλο? Και η πλάκα είναι ότι έχω μεγαλήτερη αντοχή απο αυτόν πάω πιο γρήγορα και δεν το έχω νοιώσει ποτέ ;D ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Αυτά παθαίνεις όταν παίζεις metal... Γύρνα το στο σκυλάδικο να βρεις την υγειά σου! ;D ;D ;D 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Άντε να βάζετε λίγο μυαλό... Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Είτε είχε πρόβλημα στα γόνατα είτε στον εγκέφαλο εξαρχής...... :P ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν αυτό είναι ένα φαινόμενο που εντοπίστηκε στο σχολείο μου. Ο τύπος έχασε το υγρό στην κλείδοση του γόνατου και ενώ περπατούσε έκανε σαν χαλασμένη πόρτα :P ;D ;D Αυτό το έπαθε απο το διπέταλο και φρίκαρα όσο πάει. κατεμε δεν υπάρχει καμία, μα καμία, μα καμία περίπτωση να το έπαθε από διπέταλο, η κίνηση δεν έχει να κάνει άμεσα με τα γόνατα έγω έχω πλήρη κίνηση στο πόδι παίζοντας με φτέρνα επάνω αλλά δεν πάιζω με τα γόνατα ότι η κίνηση ξεκινάει από το υψος των γονάτων ναι ξεκινάει από εκει αλλά αποκλείεται να έπαθε τετοια νιλα από διπέταλο ο φίλος σου απλά είχε πρόβλημα και του βγήκε σιγα σιγα από αλλού, αθλητισμό ίσως? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Αυτά παθαίνεις όταν παίζεις metal... Γύρνα το στο σκυλάδικο να βρεις την υγειά σου! ;D ;D ;D +1 Άντε να βάζετε λίγο μυαλό... +1 Σοβαρά τώρα αν δεν το είχε το πρόβλημα απο άλλο λόγο, δε θέλω να ξέρω πως έπαιζε διπέταλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση