gregg Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Carey Bell Harmonica Blues Band with Lurrie Bell vcl - Man And His Blues (Live 1981) Το παραπανω κομματι βρισκεται στη συλλογη sitting with the greats. Στην Playalong εκδοση του μπορειται να βρειτε και το backing track του. Θα το επισυναψω και εδω αν δεν υπαρχει προβλημα. http://ultimatebluestool.com/ Αρκει βεβαιως να δει κανεις μερικα απο τα ονοματα που συμμετεχουν στη δημιουργια των 2 cd. Επισυναπτω και εναν δικο μου αυτοσχεδιασμο. Hope you enjoy :) amahb.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Σε ακούω... ;D Ομορφιές έκανες πάλι ;). Το έχεις και το κατέχεις το αντικείμενο. Μπράβο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Το απόγευμα, σπίτι..... με μπυρίτσα..... ;) ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Άσε μας ρε φίλε gregg.... Αφού είσαι μπακιντράκης του κερατά, πάλι θα τα λέμε?? Εξάλλου το απέδειξες και προχτές!!.... :D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Σε ακούω... ;D Ομορφιές έκανες πάλι ;). Το έχεις και το κατέχεις το αντικείμενο. Μπράβο. thanks man! take care και ετοιμασου για το επομενο jam ;) Το απόγευμα, σπίτι..... με μπυρίτσα..... ;) ;D :) ;) Άσε μας ρε φίλε gregg.... Αφού είσαι μπακιντράκης του κερατά, πάλι θα τα λέμε?? Εξάλλου το απέδειξες και προχτές!!.... :D ;D ;D ;D ;D just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Α ρε Γκρεγκ με συγκίνησες πάλι... Ένα τραγούδι που ζεί μαζί/μέσα μου απο τότε που το πρωτάκουσα (B.Guy στα ντουζένια του ;)). Είχα την αφάνταστη τύχη να παίξω πολλές φορές ζωντανά με τους Μπελλ, πατέρα και γιό, ό,τι και να πω θάναι λίγο...πολλές αναμνήσεις... Ν'αναφέρω μόνο την παρουσία στο βίντεο του μυθικού Hubert Sumlin μεταξύ άλλων. Κι ένα τελευταίο, μία παρατήρηση αν μου επιτρέπεις. Για το χαρακτήρα του κομματιού, αν "μάζευες" λιγάκι το ντιλέι νομίζω θάταν καλύτερα. Το παίξιμο σου; :D ;D 8) Καλή συνέχεια! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Σ'ευχαριστω πολυ φιλε Ηλια! θενκς για τη συμβουλη για το delay :) Να'σαι καλα :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Mου αρεσει πααααααααρα πολυ ο ηχος της κιθαρας ........πολυ πρωτος.............το παιξιμο ειναι τουμπανο επισης.......... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 a) Μου αρέσει η αυτοπεποίθηση που έχεις πλέον b) Σε μερικά σημεία, ίσως να έπαιζα (αν μπορούσα) λίγο πιο λίγα. c) Το delay δεν με χαλάει αλλά ενίοτε με παραπέμπει σε άλλους κιθαρίστες. Εκτός μπλουζ. d) Τώρα που το χεις για τα καλά αρχίζεις να έχεις την υποχρέωση να πρέπει να το πάρεις να το πας αλλού. Λίγο πιο πέρα. If you know what I mean. ;) Καταλαβαίνεις βέβαια ότι μου άρεσε πολύ ... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδες :) Να'στε καλα και οι δυο. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση