DrRhythm Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Χαίρετε παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα από προχτές: Ενώ έπαιζα με την ηλεκτρική κιθάρα μου συνδεδεμένη στο MIC της κάρτας ήχου μου (SB LIVE 5.1), κάποια στιγμή και για αδιευκρίνιστη αιτία σταμάτησε να ακούγεται ήχος από τα ηχεία. Ακουγόταν μόνο κάτι σαν χαμηλός βόμβος όταν έπαιζα. Από εκείνη την ώρα, το σύστημα μου δεν αναγνωρίζει την κάρτα ήχου και, κατά συνέπεια δε μπορώ να ακούσω τίποτα από το PC μου. Πιθανές αιτίες; Πιθανές λύσεις; Τα φώτα σας παιδιά, γιατί την βγάζω με cd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Ακούγεται σα να πρόκειται για βλάβη hardware. Καλύτερα να το δει το μηχάνημα κάποιος τεχνικός. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Συμπληρωματικά: Τα ηχεία δουλεύουν μια χαρά, τα δοκίμασα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα (να μην αναγνωρίζεται η κάρτα ήχου) μου το έχει ξανακάνει παλαιότερα, αλλά νομίζω πως είχε λυθεί μόνο του ή δε θυμάμαι τι έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 ΛΥΘΗΚΕ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ. thnx Wow! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 υπαρχει ενα προγραμματακι που το τρεχεις και εξαφανιζει την σκονη..λεγεται dust-away...κυκλοφορει και για mac.. :!: :!: :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Υπάρχει και σε Hardware :D Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digipanV2 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2006 :D :D :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 αυτο ειναι το air-duster και οχι το dust-away..το συγκεκριμενο hardware ειναι μια φτηνη απομιμηση του software..!! :roll: :roll: :roll: 8O 8O :mrgreen: :mrgreen: 8O 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2006 δηλαδη προσπαθουν να εξομοιωσουν με hardware το software? Καλα!!!! ειναι πολυ πισω ακομη. :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Οδηγίες εξόντωσης σκόνης: Βγάζουμε το PC εξω (μόνο το κουτί ηλίθιε). Ανοίγουμε το πλαινο καπακι (το αριστερό). Παίρνουμε την ηλεκτρική σκούπα της μάνας μας, της γειτόνισας, η αν δεν μπορουμε να προμηθευτούμε απο κάπου, αγοράζουμε μια. Ανοιγουμε το καπακι της ηλεκτρικης σκουπας και βγαζουμε το φιλτρο. Βαζουμε την σωληνα-ρουφηχτρα στην ειδκη υποδοχη. Ανοιγουμε την ηλεκτρικη στην χαμηλοτερη ενταση και σιγα-σιγα αυξανουμε (μην βαλετε το turbo γιατι σε καποιες σκουπες με πολλα βάτ τα μποφόρ είναι πολλά). Φυσάμε το εσωτερικό του κουτιού με προσοχή για 2-3 λεπτά, περιμένουμε λίγο να κάτσει η σκόνη στην γύρω περιοχή και κλείνουμε το καπάκι με προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση