pascal Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Εγώ μια original 50s βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Εγώ μια original 50s βλέπω Και μάλλον έχεις δίκιο...με παρέσυρε το προηγούμενο link....αυτό είναι το σωστό http://www.fender.com/artists/artist.php?id=379 Οπότε...τι μαγνήτες φοράει η κιθάρα του, ώστε να παράγει τον κατά Νέστορα clean ήχο? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Eχμμμ...θες δηλαδή να πεις ότι αυτή φοράει τους original fifties, η του jazz φοράει τους reissue 50s και άρα; (καλό κορόιδο κι' αυτός ο Carl...αντί να πα να πάρει ένα σετ 50s μαγνήτες, έδωσε κανά διακοσάρι χιλιάρικα και πήρε όλη την κιθάρα :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 έδωσε κανά διακοσάρι χιλιάρικα και πήρε όλη την κιθάρα Του δώσανε θέλεις να πείς, για να μας πείσει...τουλάχιστον τον Νέστορα τον έπεισε ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 "H συνωμοσία του ξύλου", εκδόσεις Noiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 "H συνωμοσία του ξύλου", εκδόσεις Noiz. Άλλη έκδοση αυτή...παραδίπλα...τώρα έχουμε πιάσει τους μαγνήτες ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Το 'χω: "Μαγνήτης, αυτός ο άγνωστος" και δώρο το "Η συνωμοσία του ξύλου" ;D (ζητώ συγνώμη από τον jazz για το hijacking του θέματος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 του jazz φοράει τους reissue 50s και άρα; Άρα, επειδή του jazz φοράει τους Fender CS '54, και εγώ έχω μία κιθάρα που τους φοράει, λέω (εγώ), ότι εμείς οι κοινοί θνητοί, εάν θέλουμε να έχουμε clean, vintage ήχο στη Strat μας...καλό είναι να τους δοκιμάσουμε ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Ο jj έχει όλα τα συστατικά για να παράγει αυτό που γράφει στον τίτλο του θέματος. Και τους κατάλληλους μαγνήτες και τον κατάλληλο ενισχυτή (και τα χέρια... ;)) Το γεγονός ότι ίσως δεν το καταφέρνει 100% (τείνω να συμφωνήσω δλδ με την περιγραφή του Νέστορα..) έχει μάλλον να κάνει με το οτι δεν μπόρεσε να αποτυπώσει πιστά σε ένα αρχείο ήχου αυτό που ακούνε τ'αυτιά του την ώρα που στέκεται δίπλα στον deluxe reverb. Πιστεύω δλδ οτι είναι περισσότερο θέμα capturing του ήχου. Παίζει πρωταρχικό ρόλο το πως μεταφέρεται ο ήχος που βγαίνει απο μια καμπίνα ενισχυτή στα αυτιά μας, απο τη στιγμή που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί παρόντες. Εδω 1-2 εκατοστά αλλάζεις θέση στο μικρόφωνο κι έχεις άλλο ήχο... Άρα είναι μάλλον λάθος να συγκρίνουμε (όπως έγινε) 2 ήχους τον οποίων το capturing δεν έγινε με ακριβώς τα ίδια μέσα... Επαναλαμβάνω, δεν ξέρουμε ακριβώς τί ακούει ο jj όταν παίζει τον ενισχυτή του. Αυτό προσπαθεί να μας μεταφέρει με το κλιπ. Τα καταφέρνει?...Αν ναι σε ποιό βαθμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω ότι το (πολύ ωραίο) κλιπ που ανέβασε ο JazzJoker είναι αρκετά ακριβές ως δείγμα των ιδιοτήτων και του χαρακτήρα των μαγνητών αυτών. Τους έχω κι εγώ στη στρατ μου και λατρεύω αυτό το "χρώμα" τους. Αρνητικό (για μένα) είναι η (ακουστη στο κλιπ) πριμαδούρα τους, αλλά αυτό διορθώνεται με αλλαγή πυκνωτή κλπ., μπορείς να τους ισορροπήσεις κάπως. Ο bridge στη αρχή μου φαινόταν εντελώς unusable, αλλά μετά την "εξισορρόπηση" έχει κάποιες χρήσεις (50-60ίλες ;D ), οι άλλες θέσεις όμως είναι πολύ γλυκές και μπορείς να πετύχεις και λίγο περισσότερα μεσαία από το κλιπ του JJ, που κατα τα γούστα μου είναι προτιμηταίο. Συγχαρητήρια για το ωραίο κλιπ είπα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση