Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Ανεβάζω το κάτωθι κλιπ εν είδει παρουσίασης των Fender CS '54 μαγνητών που φοράει πλέον η μια στρατ μου (California Series). Το backing track το είχε ανεβάσει παλιότερα ο gregg (all rights reserved :)) Αυτό που θα ακούσετε είναι η κιθάρα καρφί στον ενισχυτή με το reverb του ενώ προστέθηκε λιγάκι delay στο lead part κατόπιν. Αναγκάστηκα να χαμηλώσω τη συνολική ένταση καθότι τα σκασίματα τις στρατ χωρίς compressor, έκαναν κάτι απερίγραπτα picks και δεν ήθελα να επέμβω με effects στο τελικό αποτέλεσμα ούτως ώστε ο ήχος να είναι απολύτως ενδεικτικός. Σας το χαρίζω Εδιτ: Ξεκινάω να παίζω σε neck-middle και γύρω στο 2:10 αλλάζω σε neck. el_pasco_blues-_jazzjoker.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Ανεβάζω το κάτωθι κλιπ εν είδει παρουσίασης των Fender CS '54 μαγνητών Και για μένα, αυτός είναι ο clean strat ήχος (και vintage θα πρόσθετα)...άργησες να τους πάρεις! ;D ;D Όσοι θέλουν τις "παλιές" Strat, από εδώ πρέπει να ξεκινάνε :) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Τσιμπήσαμε και το μπλουζ δωράκι μας... Εύγε! Saved on my HDD...και παίζω πάνω του ήδη ! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Ε, τέρμα η αναζήτηση. Τον βρήκες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Ωραίος ήχος - και πραγματικά βίντατζ... (εγώ βέβαια δεν θα μπορούσα να παίξω με αυτόν τον ήχο αλλά whatever rocks your boat!!!!) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω πως βρήκες τον πλέον αντιπροσωπευτικό ήχο !!.BTW Πολύ μελωδικές φράσεις και καθόλου κλισέ!! ;) ;) PS:ο ενισχυτής ποιος ήταν? it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 PS:ο ενισχυτής ποιος ήταν? Έχεις δίκιο, ξέχασα το πιο σημαντικό. Είναι ένας Deluxe Reverb reissue. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 ::) Παίξε neck απ'την αρχή να γίνουμε, τις παντόφλες του Leo μου γαμώ... ;D ;D ;D ;D ;D Υ.Γ: Ζάααααχαρηηη... ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Ανεβάζω το κάτωθι κλιπ εν είδει παρουσίασης των Fender CS '54 μαγνητών που φοράει πλέον η μια στρατ μου (California Series). Το backing track το είχε ανεβάσει παλιότερα ο gregg (all rights reserved :)) Και για μένα, αυτός είναι ο clean strat ήχος (και vintage θα πρόσθετα)...άργησες να τους πάρεις! ;D ;D Όσοι θέλουν τις "παλιές" Strat, από εδώ πρέπει να ξεκινάνε :) Νομίζω πως βρήκες τον πλέον αντιπροσωπευτικό ήχο !!.BTW Πολύ μελωδικές φράσεις και καθόλου κλισέ!! ;) ;) Aπ' αυτό που άκουσα- όσον αφορά τον ήχο- (αν το ακούσω από δίπλα στον ενισχυτή πιθανόν ν' αλλάξω γνώμη) δεν θα συμφωνήσω μ' όλους τους ευμενώς τοποθετημένα προλαλήσαντες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Ωραιος ηχος !! Στο νεκ καλυτερα κατα την γνωμη μου προσωπικα βιτσια ειναι αυτα χεχε....Αξιζει πολυ η αλλαγη που εκανες !!! Παιξιμο και φιλινκ ποοοολυ καλοοο !! πι.ες. Δε ανεβαζεις και το μπακιτρακι σκετο μιας και το εχεις σχετικα προχειρο ...με ενεπνευσε για μια παρουσιαση των νεων αλλαγων πουεχω κανει...!!!!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση