Προς το περιεχόμενο

Αναζητώντας τον clean strat ήχο

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανεβάζω το κάτωθι κλιπ εν είδει παρουσίασης των Fender CS '54 μαγνητών που φοράει πλέον η μια στρατ μου (California Series). Το backing track το είχε ανεβάσει παλιότερα ο gregg (all rights reserved :))

Αυτό που θα ακούσετε είναι η κιθάρα καρφί στον ενισχυτή με το reverb του ενώ προστέθηκε λιγάκι delay στο lead part κατόπιν.

Αναγκάστηκα να χαμηλώσω τη συνολική ένταση καθότι τα σκασίματα τις στρατ χωρίς compressor, έκαναν κάτι απερίγραπτα picks και δεν ήθελα να επέμβω με effects στο τελικό αποτέλεσμα ούτως ώστε ο ήχος να είναι απολύτως ενδεικτικός.

Σας το χαρίζω

Εδιτ: Ξεκινάω να παίζω σε neck-middle και γύρω στο 2:10 αλλάζω σε neck.

el_pasco_blues-_jazzjoker.mp3

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ανεβάζω το κάτωθι κλιπ εν είδει παρουσίασης των Fender CS '54 μαγνητών

Και για μένα, αυτός είναι ο clean strat ήχος (και vintage θα πρόσθετα)...άργησες να τους πάρεις! ;D ;D

Όσοι θέλουν τις "παλιές" Strat, από εδώ πρέπει να ξεκινάνε :)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τσιμπήσαμε και το μπλουζ δωράκι μας...

Εύγε!

Saved on my HDD...και παίζω πάνω του ήδη !  ;D

www.sonicspace.gr

Ωραίος ήχος - και πραγματικά βίντατζ... (εγώ βέβαια δεν θα μπορούσα να παίξω με αυτόν τον ήχο αλλά whatever rocks your boat!!!!)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Νομίζω πως βρήκες τον πλέον αντιπροσωπευτικό ήχο  !!.BTW Πολύ μελωδικές φράσεις και καθόλου κλισέ!! ;) ;)

PS:ο ενισχυτής ποιος ήταν?

it's all about balance...

::)

Παίξε neck απ'την αρχή να γίνουμε, τις παντόφλες του Leo μου γαμώ...

;D ;D ;D ;D ;D

Υ.Γ: Ζάααααχαρηηη... ;)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Ανεβάζω το κάτωθι κλιπ εν είδει παρουσίασης των Fender CS '54 μαγνητών που φοράει πλέον η μια στρατ μου (California Series). Το backing track το είχε ανεβάσει παλιότερα ο gregg (all rights reserved :))

Και για μένα, αυτός είναι ο clean strat ήχος (και vintage θα πρόσθετα)...άργησες να τους πάρεις! ;D ;D

Όσοι θέλουν τις "παλιές" Strat, από εδώ πρέπει να ξεκινάνε :)

Νομίζω πως βρήκες τον πλέον αντιπροσωπευτικό ήχο  !!.BTW Πολύ μελωδικές φράσεις και καθόλου κλισέ!! ;) ;)

Aπ' αυτό που άκουσα- όσον αφορά τον ήχο- (αν το ακούσω από δίπλα στον ενισχυτή πιθανόν ν' αλλάξω γνώμη) δεν θα συμφωνήσω μ' όλους τους ευμενώς τοποθετημένα προλαλήσαντες.

InfluenSir!

Ωραιος ηχος !! Στο νεκ καλυτερα κατα την γνωμη μου προσωπικα βιτσια ειναι αυτα χεχε....Αξιζει πολυ η αλλαγη που εκανες !!!

Παιξιμο και φιλινκ ποοοολυ καλοοο !!

πι.ες. Δε ανεβαζεις και το μπακιτρακι σκετο μιας και το εχεις σχετικα προχειρο ...με ενεπνευσε για μια παρουσιαση των νεων αλλαγων πουεχω κανει...!!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου