Αιμίλιος Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 δεν εχω κατι με τα μεταχειρισμενα ωστε να ειμαι κατα τους, απλα αφου δεν εχω την δυνατοτητα να ξεχωρισω απο το ακουσμα πιο ειναι καλομεταχειρισμενο και πιο οχι δεν θα ηθελα να αγορασω σαν πρωτο οργανο μεταχειρισμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αιμίλιος Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση.Το gsr 200 με το 190 εχουν τεραστιες διαφορες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
il_dottore46 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Το 200 εχει ενα active boost (το 4ο πιο μικρο knob ειναι αυτο) το οποιο σου δινει +10db σε καποιες συχνοτητες, δεν θυμαμαι ποιες ομως.. Επι της ουσιας εγω το ειχα παντα κλειστο αφου μου φαινοταν οτι παραμορφωνε καπως το σημα χωρις να μου δινει και τιποτα.. Στη θεση σου μεταξυ των 2 θα πηγαινα για το 190, ειναι και φθηνοτερο (ολοιδιο οργανο κατα τ'αλλα..). Α, γλυτωνεις και την μπαταρια που χρειαζεται το active boostακι. Οχι οτι τελειωνει γρηγορα, κατι αιωνες κραταει αλλα να χαμε να λεγαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση