Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Είναι απλή η απάντηση φίλε, δεν σε ενδιαφέρει η ταινία αλλά τα παρελκόμενα.... ;) ;) Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη. Δεν είμαστε πλέον cogito ergo sum, αλλά, καταναλώνω.. ergo sum ;) Από την άλλη όμως αν κάνεις π.χ παρέα με τον Μάραθον και σου πιπιλάει το μυαλό για τις... ευεργετικές ιδιότητες του πλέξιγκλας στην οργανοποιία- άνθρωπος είσαι, κάποια στιγμή θα λυγίσεις και θα υποκύψεις στο GAS ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Από την άλλη όμως αν κάνεις π.χ παρέα με τον Μάραθον και σου πιπιλάει το μυαλό για τις... ευεργετικές ιδιότητες του πλέξιγκλας στην οργανοποιία- άνθρωπος είσαι, κάποια στιγμή θα λυγίσεις και θα υποκύψεις στο GAS ;D ναι ρε, αλλά εγώ ανεβάζω και κανένα κλιπάκι...έχω και σαχλόφωνο...όταν βαριέμαι τη κιθάρα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 ναι ρε, αλλά εγώ ανεβάζω και κανένα κλιπάκι...έχω και σαχλόφωνο...όταν βαριέμαι τη κιθάρα... Μπράβο και ζήτω... αλλά προχθές που εμείς, το αγνό και άδολο κοινό σου, που σε παρακαλούσαμε να ανέβεις στην σκηνή να παίξεις κάτι ή να τραγουδήσεις, φάγαμε Χ... ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Χ... 3.40 απόδοση...(ταμείο πήγα)!! Δεν το χει το μπλουζ...καλα έκανε κι εκατσε μαζί μας...είναι για άλλα πραγματα ο Μάραθον. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 ... αλλά προχθές που εμείς, το αγνό και άδολο κοινό σου, που σε παρακαλούσαμε να ανέβεις στην σκηνή να παίξεις κάτι ή να τραγουδήσεις, φάγαμε Χ... ;D ;D ;D να τραγουδήσω, δεν γίνεται...να παίξω πάλι έπρεπε να μου το πεί ο Κώστας...Εσύ και οι υπόλοιποι ήσασταν προσκαλεσμένοι. :) 3.40 απόδοση...(ταμείο πήγα)!! Δεν το χει το μπλουζ...καλα έκανε κι εκατσε μαζί μας...είναι για άλλα πραγματα ο Μάραθον. Το έχω για πλάκα...όπως όλο το Μικες προχθές (είπαμε είναι εύκολο ;D)...αλλά όντως είμαι για άλλα πράγματα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Εξαιρετικά συγκινητική η προσωπική σου εξομολόγηση φίλε bouzoukleri όπως και των υπόλοιπων φίλων που κατέθεσαν τη ψυχούλα τους στο εσωτερικό σου ερώτημα. Ναι, το ομολογώ και εγώ. Πολλές κιθάρες, πολλά gudgets, αρκετοί ενισχυτές για έναν παντελώς κουλό άνθρωπο (εμένα) που ούτε να παίζει ξέρει, ούτε να διβάζει και να γράφει μουσική ούτε και πολυκαταλαβαίνει γιατί μαζεύει τόσα εργαλεία εδώ και τόσα χρόνια. Μέχρι και τη δικαιολογία κατασκεύασα πριν κάνω παιδιά. "Όλα για το γιο που θα κάνω " έλεγα συχνά-πυκνά. Ευτυχώς που ο διασυμπαντικός μου σκηνοθέτης με λυπήθηκε και μου έστειλε το γιόκα μου που γουστάρει τις κιθάρες και το ωδείο που τον πηγαίνω! Όμως είναι το όνειρο, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Το όνειρο οτι κάποτε θα βρεθεί ο χρόνος να τα χαρώ. Να μάθω, να ξεκινήσω, να ασχοληθώ όχι με τα μάτια μου καμαρώνοντας αυτά που έχω αγοράσει, αλλά με τα αυτιά μου και τη ψυχή μου. Δεν ξέρω τι μου φταίει. Ίσως το τασάκι που έσκασε στα πόδια μου από τον συγχωρεμένο μου πατέρα που αντέδρασε βίαια όταν του ζήτησα να μου πάρει μια κιθάρα και να με γράψει σε ωδείο. Φοβόταν πως θα παρατούσα το σχολείο. Και τώρα τι; Περιστοιχισμένος από κιθάρες που μονάχα με τα μάτια καμαρώνω ελπίζοντας και παζαρεύοντας λίγο χρόνο από τα όνειρά μου. Το live του Κώστα, με προσγείωσε. Κατάλαβα πως όταν κάτι δεν το έχεις, δεν το έχεις απλά πράγματα. Και εγώ δεν το έχω το μουσικό χάρισμα. Αυτό όμως φίλε μου δεν νομίζω να ισχύει για σένα, όπως και για τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα που το έχουν. Όσο για μένα, μιας και ξεκίνησα να βγάζω τα σώψυχά μου, αρέσκομαι στο να ακούω, στο να χαίρομαι ανθρώπους να παίζουν και να καταθέτουν τη γλύκα τη ψυχής τους πάνω στα όργανα. Γι' αυτό, απόφάσισα να τρέχω και να βοηθάω όσο μπορώ στο στήνονται μουσικές βραδιές, να χαίρεται ο κόσμος και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους οι άνθρωποι που πραγματικά το έχουν. Σ' όλους αυτούς, σε όλους εσάς, μιά υπόκλιση από μένα. Φιλιά σε όλους σας.................. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση