bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Απλά είναι μεγάλα παιδιά, ξέρεις κανένα παιδάκι που να έχει μόνο 1 αυτοκινητάκι και ένα g.i. joe? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Μιλάς για τον 18 βαττ η για τον Μαρκο Ι??? η για άλλο?? για...ολους..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Απλά είναι μεγάλα παιδιά Σωστά...και κάποια άλλα παιδάκια, μόλις πάρουν ένα καινούργιο παιχνίδι, το σπάνε με σφυρί και το βάφουν με πράσινους μαρκαδόρους... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 @ marathon ..... χρόνια πολλά ;D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 @ marathon ..... χρόνια πολλά ;D Thaks man ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Πολύ ωραία κουβέντα αυτή γενικά :D. Ο SF παρότι ενθουσιώδης έχει δίκιο εν γένει, χωρίς όμως οι λοιπές απόψεις να είναι "φάουλ" 8)... Στην περίπτωση μας η αλήθεια έχει πολλά πρόσωπα. Όταν ξέρεις τα τι και τα πως, τότε μία παρτκάστερ δεν ξέρω αν θα είναι "μαμάτη", ΣΙΓΟΥΡΑ όμως θα είναι αξιόλογο όργανο - στη χειρότερη περίπτωση. Απο την άλλη, το συναίσθημα που δέχεσαι όταν βρίσκεις ένα όργανο έτοιμο και να σου ταιριάζει στα χέρια σου, είναι καταπληκτικό. Το ζήτημα είναι να το βρείς ;D... Μη ξεχνάτε επίσης, πως για κείνους που παίζουν ζωντανά, ο ΜΟΝΟΣ αληθινός κριτής είναι το πάλκο και η ένταση του λάιβ. Κι εκεί πολλά αλλάζουν... @ Σάμμυ: όσα παιδιά έχουν άπειρο εξοπλισμό, καλά κάνουν και τον έχουν φίλε μου εφόσον μπορούν. Τα πάθη είναι σεβαστά, ο καθείς έχει το δικαίωμα να κάνει τη ζωή του πιό ευχάριστη για τον ίδιο όπως επιλέγει. Μακάρι νάχαμε αυτή τη δυνατότητα κι εσύ ή εγώ, όχι κατ'ανάγκην για νάχουμε πολλά όργανα, αλλά για νάχουμε τη χαρά να γευτούμε διαφορετικές προτάσεις και να κατανοήσουμε καλύτερα τις αληθινές ανάγκες μας. ΤΙΠΟΤΑ δεν τα κάνει ΟΛΑ τέλεια. Κάθε κιθάρα, λίγο εδώ, λίγο εκεί, διαφοροποιείται ελαφρά απο άλλες κατασκευές, εξ ού και το GAS ;D!! Έχω συναντήσει ανθρώπους που θα μου χάριζαν αυτοστιγμεί και τις 37 κιθάρες τους :o για να ζήσουν μερικά λεπτά στη σκηνή, παίζοντας με μιά μπάντα. Κι ανεξάρτητα απο χαρακτήρες, τα μάτια τους έλαμπαν στη στη σκέψη αυτή... Ας μη τους κρίνουμε ελαφρά τη καρδία... Ωραίοι τύποι και "μαμάκες" υπάρχουν παντού, είτε έχουν 1 είτε 101 κιθάρες. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Σωστά...και κάποια άλλα παιδάκια, μόλις πάρουν ένα καινούργιο παιχνίδι, το σπάνε με σφυρί και το βάφουν με πράσινους μαρκαδόρους... ;D Ήμουν απο πολύ μικρός μαστροχαλαστής, ο πατέρας μου έκρυβε τα εργαλέια για να μην αποσυναρμολογώ τα παιχνίδια μου... τώρα όμως έχω δικά μου εργαλεία :D Με σφυρί, ανεμιστήρα και με παγωμένη μπύρα στα παιχνίδια των μεγάλων αποκτάς ολίγη πείρα... Χρόνια πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Έχω συναντήσει ανθρώπους που θα μου χάριζαν αυτοστιγμεί και τις 37 κιθάρες τους εγω δεν εχω 37....κιθαρες...(ΠΙΑ ;D)...7 μου εχουν μεινει αλλα στις δινω ΟΛΕΣ αν..... ανταλλαξουμε.....παικτικη τεχνικη... ;D ;D (τι να τις κανω τις πολλες κιθαρες μετα ετσι κι αλλοιως και με ΜΙΑ καλυτερα απο οτι τωρα που εχω 7 θα ακουγομαι)... αντε βαζω και 2 ενισχυτες μεσα στο deal.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Μία απορία άσχετη προς το θέμα του ποστ. Απέχω από τα μουσικά δρώμμενα χρόνια και ξαφνικά βρέθηκα εδώ μέσα και μου έχει φύγει το κεφάλι μ αυτά που διαβάζω . Κατ αρχάς τα όργανα έχουν φτηνήνει δραματικά με το πως ήξερα την αγορά και απ ότι διαβάζω από σας έχουν βελτιωθεί και ποιοτικά . Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι εδώ μέσα οι περισσότεροι εμφανίζεστε να έχετε από 45 κιθάρες και 20 ενισχυτές ο καθένας ,χώρια τα πετάλια ,μείκτες ,αναμικτήρες κλπ ;D. Άντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι από εσάς θα είναι επαγγελματίες ,επίσης κάποιοι άλλοι κονομημένοι συλλέκτες ,αλλά τελικά το θέμα μου μυρίζει και μεγάλη υπερβολή. Μια κιθάρα και έναν ενισχυτή έχουμε και δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη ,πως γίνεται εσείς με όλο το εργοστάσιο της Φέντερ και της κάθε Φέντερ δίπλα σας να τα βγάζετε πέρα ? Θα μου πεις ο άνθρωπος που ξεκίνησε το ποστ ψάχνει να βρει στρατοκάστερ ολόλευκη με λευκό μπράτσο , ο άλλος να μην έχει στη καρνταρόμπα του και μια με μπλε και πράσινους κόκκους ?? ;D ΥΓ ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε ,δεν έχω πρόθεση να θίξω κανέναν ,απλά εξέφρασα μια άποψη Η δική μου απάντηση σε αυτό είναι η εξής: πρώτον, όπως είπες κι εσύ τα όργανα είναι πλεον πιο φθηνά, και μπορείς να έχεις πολύ καλή ποιότητα για λίγα λεφτά, άρα η αγορά γίνεται ευκολότερα. Δεύτερον, κάποιοι απο εδω μέσα παίζουμε επαγγελματικά (όσο μπορεί κανείς να βγάζει λεφτα και να ζει απο τη μουσική...) άρα είναι το αντικείμενο της δουλειάς μας και όλα αυτα χρειάζονται... έχω κάμποσα πράματα αγορασμένα και χρησιμοποιώ το μεγαλύτερο μέρος τους. Άλλωστε είναι απαραίτητο (για εμένα) κάποιος που παίζει επαγγελματικά να έχει αρκετό εξοπλισμό και άρα ευελιξία (και πρακτικά και ηχητικά). Νομίζω είναι αρκετοί εδώ μέσα που έχουν τέτοια επαγγελματική (με διάφορους τρόπους) σχεση με τη μουσική, άρα λογικό να υπάρχει και πληθώρα οργάνων. On topic τώρα, ο Σταύρος (ns guitars) μέσα σε αυτα τα 4 χρόνια που τον γνωρίζω, με τη συνέπειά του έγινε εκτός απο συνεργάτης και φίλος, και αυτό τα λέει όλα... Έχω μια parts tele δική του και είναι απο τις αγαπημένες μου! στα επόμενα σχέδια, μια τέλε απο τον Σταύρο πάλι, με κομμάτια απο τον mark jenny και tremolo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 εγω δεν εχω 37....κιθαρες...(ΠΙΑ ;D)...7 μου εχουν μεινει αλλα στις δινω ΟΛΕΣ αν..... ανταλλαξουμε.....παικτικη τεχνικη... ;D ;D (τι να τις κανω τις πολλες κιθαρες μετα ετσι κι αλλοιως και με ΜΙΑ καλυτερα απο οτι τωρα που εχω 7 θα ακουγομαι)... αντε βαζω και 2 ενισχυτες μεσα στο deal.... ;D Στέλνω ΠΜ! Τάπιασα χοντρά μου φαίνεται ;D ;D!!! @ Μάραθον: ευχές κι απο μένα! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση