Προς το περιεχόμενο

Τα συν και πλην των partcaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλλον δεν εχεις δει τι αγορασε ο Alter και ΠΟΣΟ το αγορασε ;D ;D ;D

όχι...αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Alter ξέρει να εκτιμήσει :)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 171
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru

• Guru

Συγγνώμη που γυρνάω λίγες σελίδες πίσω, αλλά τώρα είδα τη μεταφορά του θέματος, γύρισα κι αργά...

Ρε συ Σουπερφανκ, γιατί με πληγώνεις έτσι;... :'(

Χωρίς να βγάλεις φλας, μπαμ!!! απροειδοποίητα πετάς τέτοιες λέξεις;

Ακούς εκεί DANOCASTER  :o!!

Βρες μου μία και θα τα βρούμε μεταξύ μας  ;D...

Ξέρεις, για τύπους με δισκοκοίλη και με όσο πιό παχιό γίνεται  8)...

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Ακούς εκεί DANOCASTER  !!

Βρες μου μία και θα τα βρούμε μεταξύ μας  ...

Ξέρεις, για τύπους με δισκοκοίλη και με όσο πιό παχιό γίνεται  ...

:) :)

το προβλημα με τον τυπο ειναι γνωστο...φτιαχνει τις stage κιθαρες πολλων   superstar  ωστε να μην περνουν στις περιοδειες τους τις original vintage Fender τους....ετσι εχει ελαχιστο χρονο να φτιαξει κιθαρες για...απλους θνητους..... ;D..μονο στο gearpage βγαζει ο ιδιος για πουλημα τα αριστουργηματα του (σε ΓΕΛΟΙΕΣ τιμες...γυρω στα $1800-$2000) αλλα δεν προλαβαινουν ουτε...5λεπτο να κλεισουν απουλητες....παραλιγο να χτυπησω περυσι μια αλλα ατυχησα.....(και ετσι την εφτιαξα μονος μου...... ;D)

πολλες απο τις partscaster του φορανε και original vintage Fender parts (μαγνητες,pickguards,μπρατσα)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Σίγουρα στο  Ebay έχει ευκαιρίες..αλλά δεν βλέπω γιατί οι παραπάνω ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, όταν δεν έχουν τελειώσει οι πληστηριασμοί και δεν έχει κλειδώσει η τελική τιμή. Επίσης τα μεταφορικά, (προφανώς), παίζουν από πολιτεία σε πολιτεία (άσε που κανένας από τους παραπάνω δεν στέλνει Ελλάδα) και υπάρχει πάντα το ρίσκο (αν δεν κάνεις 2-3 κομμάτια τη κιθάρα), να σε τσιμπήσει το τελωνείο.

Και όταν γράφω αυτό

Μπααα...σπάνιο. Πιο εύκολο να δείς να πουλιέται σε κομμάτια, παρά ολόκληρη. Κανά 2 που έχω δεί σε αγγελίες, αμφιβάλλω εάν τράβηξαν τη προσοχή.

εννοώ στην Ελλάδα, έξω έχουν διαφορετική νοοτροπία...θα ήθελα πολύ πάντως, να βρεθεί ένας και να μου πεί, αγόρασα από τις αγγελίες του Noiz, μια partcaster ;)

ειπαμε εγω μιλαω για.....κανονικες κιθαρες  ;D (δηλ.50s & 60s style tele & strat),για τα υπολοιπα ...στυλ... ;D bolt on κιθαρων..... δεν γνωριζω και δεν θελω να μαθω..... ;D

right on!

συμφωνω απολυτα.

Αυτη η συνταγη, δυσκολα αποτυχαινει!

wood matters

Και όταν γράφω αυτόεννοώ στην Ελλάδα, έξω έχουν διαφορετική νοοτροπία...θα ήθελα πολύ πάντως, να βρεθεί ένας και να μου πεί, αγόρασα από τις αγγελίες του Noiz, μια partcaster ;)

Εγω πάντως αγόρασα partcaster tele απο τον silot πριν 1μιση χρόνο και την πούλησα στην ίδια τιμή που την πήρα μετά απο 4-5 μήνες.

(σώμα απο μεξικάνα esquire, warmoth neck, bardens...)

Βέβαια ο αγοραστής δεν ήταν άγνωστος , με ήξερε καλά και επίσης "ακούει με τ'αυτιά, όχι τα μάτια!"...(ηχολήπτης είναι ο άνθρωπος...)  ;D

Βέβαια ο αγοραστής δεν ήταν άγνωστος , με ήξερε καλά και επίσης "ακούει με τ'αυτιά, όχι τα μάτια!"...(ηχολήπτης είναι ο άνθρωπος...)  ;D

Mα το ίδιο είσαι και εσύ (δεν εννοώ ηχολήπτης ;D), ακούς με τα αυτιά και μάλιστα πολύ καλά...Για να την αγοράσεις, την άκουσες και σου έκανε...γιατί τη πούλησες πές μου.

Mα το ίδιο είσαι και εσύ (δεν εννοώ ηχολήπτης ;D), ακούς με τα αυτιά και μάλιστα πολύ καλά...Για να την αγοράσεις, την άκουσες και σου έκανε...γιατί τη πούλησες πές μου.

Γιατί βρέθηκε μια nocaster στον δρόμο μου και μου έκλεισε το μάτι... :-\

...και ενέδωσα στον πειρασμό!!  ;D ;D

Γιατί βρέθηκε μια nocaster στον δρόμο μου και μου έκλεισε το μάτι... :-\

...και ενέδωσα στον πειρασμό!!  ;D ;D

Και έτσι έρχεσαι στα λόγια μου...ότι (ίσως) θα βρίσκεται μία κιθάρα, που θα μας κάνει να ξεχνάμε το μέχρι τώρα καλό όργανό που έχουμε (διαλέξει με τα δικά μας κριτήρια) και θα μας κάνει να ενδίδουμε στον πειρασμό.

Μπορείς όμως να δώσεις λεφτά για μία κιθάρα που άκουσες και σου άρεσε εκείνη τη στιγμή...αλλά δεν ξέρεις έαν στο διπλανό μαγαζί έχει μία καλύτερη.

Θέλω να πιστεύω ότι για σένα, δεν έπαιζε ρόλο ότι έγραφε Fender επάνω...εάν ναι, θα στεναχωρηθώ ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου