bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Επειδή δεν θα υπάρχουν αγοραστές που να θέλουν ακριβώς το ''πακέτο'' που έφτιαξες. Αν πουλήσεις ξεχωριστά τα parts, θα βρεθούν ενδιαφερόμενοι, εννοείται οτι θα κάνουν καιρό να πουληθούν όλα αλλά σίγουρα θα υπάρχει πολύ λιγότερη χασούρα απο το να ρίχνεις συνεχώς την τιμή ολόκληρης της κιθάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 ποτε Εμένα δυστυχώς μου έχει τύχει και μάλιστα πρόσφατα... Όσοι άκουσαν το αποτέλεσμα (άνθρωποι στους οποίους εκτιμώ το ακουστικό τους κριτήριο) συμφώνησαν, δεν ήταν η ιδέα μου.. Δεν θα επεκταθώ όμως γιατί δεν έχει κανένα νόημα... Το κρατάω για τον εαυτό μου και πορεύομαι με αυτό. Ο καθένας με τις εμπειρίες του. Στο μέλλον μόνο δεμένες, έτοιμες κιθάρες για μένα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι fender, ντούκας, warmoth, allparts, ή κάτι άλλο, αρκεί να μπορώ να ακούσω και να παίξω κάτι πριν το αποκτήσω... over and out... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Οπότε partcaster μόνο για παντρειά... afto einai ??? ;D Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αγοράσεις την partcaster του άλλου, όταν μπορείς να φτιάξεις τη δικιά σου (έτσι δεν κάναμε με τον Marillion που του άρεσε η Tele μου? Έφτιαξε τη δικιά του) Από την άλλη εάν η partcaster μου, είναι η κιθάρα που έψαχνες όλη σου τη ζωή, γιατί να μην την αγοράσεις? ;D ;D ;D ;D Κε Λονγκσάδοου ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Superfunk δεν παίζω ;D Τι γράφει στο ωραίο μαγαζί που μου έβαλες; "nashville, tn" Άστο! Εκεί οι tele δεν ακολουθούν τους νόμους της αγοράς, εκεί αποτελούν είδος πρώτης ανάγκης! ;D Αν πέσει η παραγωγή, στέλνουν τέλε με ελικόπτερα ;D Πλάκα κάνω, εννοείται ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δεν με ενδιαφέρει αν είναι fender, ντούκας, warmoth, allparts, ή κάτι άλλο, αρκεί να μπορώ να ακούσω και να παίξω κάτι πριν το αποκτήσω... Το έγραψες την ώρα που πόσταρα...με κάλυψες ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Εμένα δυστυχώς μου έχει τύχει και μάλιστα πρόσφατα... Όσοι άκουσαν το αποτέλεσμα (άνθρωποι στους οποίους εκτιμώ το ακουστικό τους κριτήριο) συμφώνησαν, δεν ήταν η ιδέα μου.. Δεν θα επεκταθώ όμως γιατί δεν έχει κανένα νόημα... επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα μπορεις να μου πεις ΤΙ ακριβως parts ειχε η κιθαρα και ΠΟΙΟΣ την συναρμολογησε/σεταρε? εστω και με πμ... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Πάντως είναι πολλά πράγματα σε μια κιθάρα, πράγματα ευτελής αξίας, που αν σεταριστούν λάθος μπορούν ΑΝΕΤΑ να χαντακώσουν μια καλή κιθάρα. Μια ψυχρή κόλληση πιστεύω αρκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή θέλετε να μου πείτε όλοι σας οτι δύο parts (σώμα και μπράτσο) με τις καλύτερες..."συστάσεις", το να μας δίνουν ως αποτέλεσμα μια μετριότατη κιθάρα, είναι μια περίπτωση που δεν την έχετε συναντήσει ποτέ?? Χρόνια πολλά by the way... :) Μάλλον όμως δεν θα πρέπει συμμετέχω άλλο στην κουβέντα γιατί οι γνώσεις μου περί ήχου κιθάρων γενικότερα είναι πολύ λίγες, (κακώς συμμετείχα απο την αρχή...) μην πάρω και κανένα πιτσιρικά στο λαιμό μου με αυτά που γράφω... Eγώ έχω συναντήσει το φαινόμενο του παρα πολύ καλά παρτς (όλα πανάκριβα και ειδικά επιλεγμένα) να κάνουν μιά πολύ ΚΑΚΗ κιθάρα. Η βασική μου STRAT είναι έτσι, έχω αλλάξει και 10 σετ μαγνήτες και δεν "έπαιξε" με κανένα εξ αυτών (τελικά μόνο ένα Lace-Copper της "έκατσε" κάπως και με αυτό έμεινα.... (Lollar, WCR, CS54, ,G&L, CS69, Bill Lawrence, Tonerider -3 set, SD άλλα 2 σετ εκ των οποίων οι SSL4 ήταν υποφερτοί). Περι συμμετοχής στην κουβέντα δεν νομίζω ότι κάποιος που ξέρει να παίζει σαν εσένα να μην μπορεί να έχει άποψη (έτσι κυκλοφορεί στην πιάτσα - κι έχω ακούσει κατά καιρούς). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 παρα πολύ καλά παρτς (όλα πανάκριβα και ειδικά επιλεγμένα) το πανακριβα δεν λεει τιποτα.... ουτε το...ειδικα επιλεγμενα.. μια κιθαρα με full ebony neck & full rosewood body θα κοστιζε μια περιουσια και θα ακουγονταν ΧΑΛΙΑ οτιδηποτε μαγνητες και hardware και να της εβαζες...μια και θα ζυγιζει...20 κιλα.... ;D εγω μιλαω για κλασσικους και δοκιμασμενους συνδιασμους σε ΚΛΑΣΣΙΚΑ μοντελλα,τωρα αν καποιος εφτιαξε μια...τελε με 2 dimarzio super distortion,tune-o-matic,maple body & ebony neck & του βγηκε μαπα ..δεν εκπλησομαι... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα μπορεις να μου πεις ΤΙ ακριβως parts ειχε η κιθαρα και ΠΟΙΟΣ την συναρμολογησε/σεταρε? εστω και με πμ... ;) pm sent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση