Προς το περιεχόμενο

Τα συν και πλην των partcaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στέλνω ΠΜ! Τάπιασα χοντρά μου φαίνεται

Καλα μη χαιρεσαι και πολυ...να δω μετα που θα εισαι ...κουλος τι θα παιζεις.... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 171
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Μοιράζει ο ez τεχνική; Καλά, εμένα γιατί δε μου τα λέει κανένας αυτά; Έτσι εξηγείται ότι έχουμε γεμίσει με παικταράδες εδώ μέσα τελευταίως.

Όποιος έχει την τεχνική, παρακαλείται να την επιστρέψει στο νόμιμο κάτοχο.  :)

Ενωμοτάρχης

Όποιος έχει την τεχνική, παρακαλείται να την επιστρέψει στο νόμιμο κάτοχο.  :)

Εύκολο...αρκεί να είσαι στο σωστό σταυροδρόμι, την κατάλληλη ώρα ;) ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε όλοι σας οτι δύο parts (σώμα και μπράτσο) με τις καλύτερες..."συστάσεις", το να μας δίνουν ως αποτέλεσμα μια μετριότατη κιθάρα, είναι μια περίπτωση που δεν την έχετε συναντήσει ποτέ??

Χρόνια πολλά by the way... :)

Μάλλον όμως δεν θα πρέπει συμμετέχω άλλο στην κουβέντα γιατί οι γνώσεις μου περί ήχου κιθάρων γενικότερα είναι πολύ λίγες, (κακώς συμμετείχα απο την αρχή...) μην πάρω και κανένα πιτσιρικά στο λαιμό μου με αυτά που γράφω...

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε όλοι σας οτι δύο parts (σώμα και μπράτσο) με τις καλύτερες..."συστάσεις", το να μας δίνουν ως αποτέλεσμα μια μετριότατη κιθάρα, είναι μια περίπτωση που δεν την έχετε συναντήσει ποτέ??

Eάν υποθέσουμε ότι οι καλύτερες..."συστάσεις" είναι η εταιρία Fender...γιατί αυτό δεν κάνει? Ενώνει 2 parts, απλά τα υπογράφει και με το logo της...βεβαίως και μας έχει δώσει από πολύ μέτριες, μέτριες, καλές έως καταπληκτικές κιθάρες..

Φτιάχνοντας λοιπόν μια partcaster, προσπαθείς να περιορίσεις τις αστοχίες. Προφανώς και όταν ξέρεις (ή τουλάχιστον φαντάζεσαι) τι θέλεις, δεν κάνεις σκόντο και στα υλικά. Γι αυτό άλλωστε και μία καλή partcaster, είναι πιο ακριβή από μία απλά καλή κιθάρα. Άσε που βλέπεις βήμα-βήμα τα στάδια και πραγματικά tη φέρνεις στα μέτρα σου

Μάλλον όμως δεν θα πρέπει συμμετέχω άλλο στην κουβέντα γιατί οι γνώσεις μου περί ήχου κιθάρων γενικότερα είναι πολύ λίγες, (κακώς συμμετείχα απο την αρχή...) μην πάρω και κανένα πιτσιρικά στο λαιμό μου με αυτά που γράφω...

Πάψε τις κλάψες, πάντα θα χρειαζόμαστε και θα σεβόμαστε τη γνώμη σου ;) 8)

Χρόνια πολλά by the way...

Thanks ;D

ποτε

ειναι π.χ. αδυνατον με ενα ελαφρυ σωμα απο τον Mark Jenny,Guitar Mill,Musikraft,All Parts,Warmoth,USACG & ενα ωραιο...παχιο... ;D neck απο Musikraft,All Parts,Warmoth,USACG,ενα σετακι κορυφαιους μαγνητες (Lollar,Fralin,Don Mare) & ωραιο ελαφρυ vintage correct hardware να μην φτιαξεις μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κιθαρα (φυσικα ολα αυτα θα πρεπει να δεθουν και να σεταριστουν σωστα)

τα εχουμε πει χιλιες φορες ομως δεδομενου οτι οι Partscasters ειναι σαν τα...ελληνικα...ακινητα... ;D (με το που τα αγοραζεις δηλ.χανουν το 50% της αξιας τους ;D) δεν ειναι για μη κατασταλαγμενους παικτες... ;)

Αν μου επιτρέπετε μια παρέμβαση, θα έλεγα ότι το οικονομικό πρόβλημα με τις partcasters δεν είναι μόνο το χάσιμο της αξίας τους. Σίγουρα το ποσοστό της απώλειας σε σχέση με μια Fender θα είναι μεγαλύτερο.

Όμως μια Fender με μια "όπως πρέπει" και όχι... ελληναράδικη πτώση τιμής θα φύγει... χτες (προ κρίσης βέβαια). Ενώ μια partcaster ακόμα και με sniper σκότωμα με σφαίρες από... ουράνιο  ;D πιθανότατα θα αργήσει να βρει ενδιαφερόμενο.

Οπότε partcaster μόνο για παντρειά... afto einai  ??? ;D

Αν μου επιτρέπετε μια παρέμβαση, θα έλεγα ότι το οικονομικό πρόβλημα με τις partcasters δεν είναι μόνο το χάσιμο της αξίας τους. Σίγουρα το ποσοστό της απώλειας σε σχέση με μια Fender θα είναι μεγαλύτερο.

Όμως μια Fender με μια "όπως πρέπει" και όχι... ελληναράδικη πτώση τιμής θα φύγει... χτες (προ κρίσης βέβαια). Ενώ μια partcaster ακόμα και με sniper σκότωμα με σφαίρες από... ουράνιο  ;D πιθανότατα θα αργήσει να βρει ενδιαφερόμενο.

Οπότε partcaster μόνο για παντρειά... afto einai  ??? ;D

Απολύτως σωστός.

Οπότε partcaster μόνο για παντρειά... afto einai  

στην ΕΛΛΑΔΑ ειδικα ναι,στο εξωτερικο υπαρχουν καποιοι που φτιαχνουν partscasters (100% vintage correct αντιγραφα) οπως η Κ-LINE,NASH,DANOCASTER..οι οποιες...λογω περιορισμενης παραγωγης κερδιζουν σε αξια..

Μια κιθαρα αυτου του τυπου π.χ.(φτιαχνει τις καλυτερες partscasters του κοσμου απο πλευρας αυθεντικοτητας και relicing)...μια και....εχει ενα waiting list....40 μηνων... ;D..φυσικα και ειναι μια καλη επενδυση

http://www.danocaster.com/

βεβαια αυτες δεν ειναι ακριβως Partscasters (αν και ολες κυριως All Parts ξυλα χρησιμοποιουν) μια και εχουν καποια "υπογραφη"...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου