menelaos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Καλά ρε παιδιά τοσο πολύ σας έχει στιγματίσει ο Ρακιντζής???Ήταν ο μόνος που δεν προμοτάρισε η ερτ και δεν είχε μεγαλο χορηγό.Τη βραδια του διαγωνισμού τον είχαν τσακίσει στον ήχο.Δεν άκουγε τιποτα!!!!Πιστευω οτι το τραγουδι ηταν πολυ εξυπνο και σαφως καλυτερο ενορχηστρτωτικα απ οσα εχουν περασει απο την Ελλαδα στο διαγωνισμο. Προσωπικά το τραγούδι μου φαινόταν και μου φαίνεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και η ενορχήστρωση του ΑΘΛΙΑ. Έλα μωρέ' date=' εδώ έμπαινε το ρεφραίν και ούτε που το καταλάβαινες! Δεν είχε *κάτι* να πει ότι αυτό το μέρος ήταν ρεφραίν. Επιπλέον επειδή η προτεραιότητά μου στη μουσική είναι τα φωνητικά (πολλά χρόνια είμαι τρελλαμένος με φωνητικά, από πολύ πολύ μικρός), δεν ΑΝΤΕΧΩ να ακούω αυτόν τον άνθρωπο να τραγουδάει. Τα φάλτσα του εκείνο το βράδυ ήταν ασύλληπτα. Ξέρω ότι ο ήχος δεν ήταν καλός, αλλά ένας άνθρωπος με καλή φωνή ΔΕΝ χάνει έτσι τις νότες. Η Βίσση κατά τη γνώμη μου, ναι έχει καλή φωνή, πολύ καλή, αλλά πλέον ουρλιάζει κι αυτή σε μεγάλο βαθμό - όπως και η Βανδή η οποία επίσης έχει καλή φωνή imho. Πάντως εγώ είμαι με τον wasted_sunsets, το post του με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Οσοι ασχολουνται με εμπορικη μουσικη θα ξερουν οτι ενα κομματι θελει 'θεαματικο' ρεφραιν και τα 3 κομματια σχεδον δεν 'βγαζουν' ρεφραιν ! Καλα οι ανθωποι αυτοι 'αρπα κολλα' γραφουν ? Αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ. Πραγματικά στην Ελλάδα είναι απίστευτο. Δηλαδή τι λένε "ok, έχω 2 λεπτά, ας γράψω ένα τραγούδι για τη eurovision;" Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Γι αυτό και παραδέχομαι το Φοίβο, γιατί όσο και να μη μ'αρέσει το στυλ μουσικής που γράφει, τουλάχιστον μπορεί να γράψει και 20 φοβερά (από την εμπορική σκοπιά) κομμάτια το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Παιδιά άσχετο αλλά, τις προάλλες άκουσα στο ραδιόφωνο (νομιζω στον ΣΚΑΙ αλλά δεν είμαι σίγορος), ότι στην αξιολόγηση της περσινής χρονιάς (δεν θυμάμαι πώς ακριβώς είναι η λέξη, αλλα τέλος πάντων...) η κυβέρνηση έβαλε ώς επιτυχία την επιτυχία της EUROVISION...(αν θεωρηθεί πολιτικό σχόλειο πείτε μου να το διορθώσω...) Τέλος πάντων...Κατα τά άλλα το τραγούδι που επιλέχτηκε ήταν σαφώς το καλύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα... Πάντως περι της εξωτερικής εμφάνισης της Βισση μπορώ να συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλύτερη και δείχνει ένα Α επίπεδο σε σχέση με κάτι άλλες νεοβαλμένες στο χώρο...((καλύτερα ας μην συζητήσουμε την τελευταία κόμμη της ωσάν μοικάνα..)) Αυτά και απο εμένα.. Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Μια χαρα φωναρα εχει η Βισση (ασχετο αν τη χρησιμοποιει για λαθος τραγουδια βεβαια.. :twisted: ) και το τραγουδι ειναι οκ για τα μετρα του διαγωνισμου που θα συμμετασχει...ΑΛΛΑ...ξερετε ποιους θα εχει να ανταγωνιστει η Αννουλα??????? :roll: :roll: Για ριχτε μια ματια εδω... http://www.doteurovision.com/phpnews/news.php?action=fullnews&id=1051 :twisted: :twisted: :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Μαλλον θα επρεπε να στειλουμε Rotting Christ...Να τα φαμε ζωντανα τα ''τερατα''!!! :lol: :lol: Ασχετο..αλλα καλο rockακι το κομματι τους!!! :twisted: :twisted: Ειναι τουλαχιστον κατι το τελειως διαφορετικο απο αυτα που ακουγονται συνηθως στις Eurovision... :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Είπαμε το Lost in the night είναι του Cutely Folded :lol: οχιτου Big Alice θα σας στεναχωρισω και τους δυο αλλα το lost in the night ειναι του χαριτοδιπλομενου! :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 οπα...τωρα το επιασα...sorry!!! :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 :):):):):) α ρε white!!!!!!!!!!! κι εγω δυο ωρες το κοιτουσα για να το πιασω! :):):):) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 εγω τουλαχιστον 2 λεπτα :D :D (σε πειραζω) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω κτυπήσει τετράωρο και ακόμη δεν το έχω πιάσει. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Παιδιά. το συγκεκριμένο τραγούδι του Ρακιτζή ήταν απλά κακόγουστο. Αυτό δε σημαίνει τίποτα, κάθε καλλιτέχνης έχει δικαίωμα στην αποτυχία. Ιδιαίτερα όταν έχει ξεσκίσει με κομματάρες όπως μωρόμουφάλτσο και οκούκλοςοΠουφ. :P Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση