freerock1974 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Ετσι κ αλλιως απο τι ξερω το neck σχεδον καθολου δεν επηρεαζει τον ηχο. Τι γνωμη εχετε τι μου προτεινετε? Εγω θα σου προτεινα να παρεις μια οποιαδηποτε φεντερε κιθαρα με 800 ευρω χωρις κολληματα και ν αρχισεις να παιζεις για να ξεκινησεις επιτελους το ταξιδι σου... Good Luck! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chaous Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Αυτη που μ εστειλες ειναι σαν αυτη που σου ειπα.Εκρου καπως και λευκο pickuard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zatoichi Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Πχ οι american standard με mapple το body τους δεν ειναι ασπρο ειναι εκρου-κιτρινο ανοιχτο δεν ξερω πως λεγετε κ δεν μ αρεσει καθολου. Πάντως η American Standard και η Road Worn έχουν το ίδιο χρώμα, Olympic White ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Αυτη που μ εστειλες ειναι σαν αυτη που σου ειπα.Εκρου καπως και λευκο pickuard. Μήπως πρέπει να σκεφτείς να αλλάξεις τη γκαρνταρόμπα σου,για να ταιριάζει με τα χρώματα της κιθάρας; ;D ;D Πλάκα σου κάνω,βέβαια,αλλά οι διαφορές στα χρώματα είναι ανεπαίσθητες και όσο για το pickguard το ένα είναι άσπρο και το άλλο mint green(της road worn). Έχει για σένα τόσο μεγαλύτερη σημασία,στην τελική,το χρώμα της κιθάρας από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά,όταν μάλιστα-και αισθητικά-προσεγγίζεις αυτό που θέλεις σε ποσοστό 90% ; ??? https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chaous Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον το η road worn εχει λευκο pickguard Αλλ το σωμα της ειναι αυτο το εκρου που ειπα.Δεν ειναι ασπρο.Αντιθετα η road worn εχει ασπρο σωμα κ pickguard δεν ξερω πως λεγετε (αλλα μ αρεσει πολυ) αλλα δεν υπαρχει σε maple.Αν κανω καποιο λαθος πειτε μου γιατι το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Το εκρου-ανοιχτο κιτρινο-κατι αναμεσα σε κιτρινο κ ασπρο μου χαλαει ολη την εξωτερικη εικονα της κιθαρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον το η road worn εχει λευκο pickguard Αλλ το σωμα της ειναι αυτο το εκρου που ειπα.Δεν ειναι ασπρο.Αντιθετα η road worn εχει ασπρο σωμα κ pickguard δεν ξερω πως λεγετε (αλλα μ αρεσει πολυ) αλλα δεν υπαρχει σε maple.Αν κανω καποιο λαθος πειτε μου γιατι το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Το εκρου-ανοιχτο κιτρινο-κατι αναμεσα σε κιτρινο κ ασπρο μου χαλαει ολη την εξωτερικη εικονα της κιθαρας. Μολις παρεις την κιθαρα, οπως και να ειναι, ολα αυτα που σε απασχολουν τωρα θα σου φαινονται αμελητεα οταν αρχισεις να παιζεις. Η καλυτερη κατα τη γνωμη μου λυση ειναι να παρεις τη roadworn που σου προτεινε ο yameth. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 1) Να αγορασω την fender road worn 60 και να ανταλαξω το neck της με ενα αντιστοιχο fender mapple. 2) Ετσι κ αλλιως απο τι ξερω το neck σχεδον καθολου δεν επηρεαζει τον ηχο. Τι γνωμη εχετε τι μου προτεινετε? 1) Σου προτείνω να πάρεις 2 Road Worn και να κάνεις σκάτζα τα μπράτσα. ;D 2) Κατά τον Superfunk Ευαγγέλιο. 8) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chaous Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Πιστευω να βρω μια ακρη.Ευχαριστω για τις απαντησεις αν κ καποιες ηταν οτι να ναι 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 είμαι ο μόνος που είχε roadworn και τις θεωρεί απλά κακές για τα λεφτά τους ? ::) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Γιατί; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση