Προς το περιεχόμενο

σφουγγαράκι για απορόφηση κραδασμών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα εννοουσα με το "χοντρα λαστιχακια" σε προηγουμενο post, απλα δεν ηξερα πως να κανω search για φωτο...

Προσωπικα δεν τα εχω δοκιμασει ποτε, αλλα καποιοι 2-3 φιλοι που εβαλαν σε λαμπες που ειχαν ψιλοπροβληματα με συντονισμους κλπ, μου ειπαν οτι σταματησαν με την χρηση τους.

Το κυριως προβλημα σε μενα, ηταν πως τυχαινε να βαζω την ιδια λυχνια σε ενα μηχανημα και να παιζει τελεια, να την βαζω σε αλλο και να γινεται πυρηνικος ολεθρος και πανω που ημουν αποφασισμενος να παροπλισω 2 απ'αυτες (συγκεκριμενα Sylvania 7025) βρεθηκε καποιος καλος ανθρωπος και μου ειπε τι να κανω...

Το θεμα ειναι οτι τα retainers της φωτο που εβαλα, δεν ειναι σαν αυτα με το ελατηριο που ξερουμε και με τα οποια ερχονται stock οι ενισχυτες.

Εχουν καποια μικρα ελασματα εσωτερικα, τα οποια εφαπτονται περιμετρικα στο τοιχωμα της λυχνιας, σε ολη την επιφανεια που εξεχει απο το socket και στο επανω μερος ειναι ανοιχτα.

Δεν ειναι τοσο σφιχτα οπως τα λαστιχακια, πολυ πιο λεπτα και ελαφρια απο τα standard retainers, για καλυτερη αποβολη θερμοτητας, οποτε ισως να ειναι λιγο περισσοτερο καταλληλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω καποια που μου ειχε δωσει ενας φιλος οταν μου προεκυψε ομοιο προβλημα, αλλα ειναι σε χρηση, δυστυχως.

Γενικα δε βρισκεις ευκολα, γιατι αυτα ηταν κυριως στρατιωτικα για πομπους κλπ...

Δεν βγαιναν ποτε μαζικα οπως τα std.

Θα κοιταξω να βρω καποιο link απο κανα στοκατζη και θα σου στειλω σε p.m.

μήπως έχει κανένας σας 2 ή 3 να μου δώσει ?Θα τα αγοράσω.

Μολις αγορασα αυτα http://cgi.ebay.com/10X-Tube-Damper-Silicon-Ring-fit-12AX7-12AU7-12AT7-6EU7-/150469326620?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item2308abb71c μιας και εχω περιεργεια να δω αν οντως κανουν κατι θετικο

Οταν με το καλο ερθουν θα σου στειλω ΠΜ να σου στειλω τα μισα (εννοειται δωρεαν-το κοστος ειναι αστειο)

Ok.Σε ευχαριστώ πολύ.Θα περιμένω νέα σου.Απλά θα ήθελα να μάθω και πώς ακριβώς μπαίνουν.Εμένα οι προενισχύτριες μπαίνουν στις βάσεις τους οι οποίες βρίσκονται σε ένα μεταλλικό κουτί και φαίνονται μόνο οι μισές.Το γκρί σχηματάκι στο σχέδιο είναι το κάλλυμα των λυχνιών και πιο πάνω το μεταλικό κουτί που σου έλεγα.Προφανώς θα μπαίνουν στο κομμάτι των λυχνιών που περισσεύει.

ScreenHunter_01_Nov._20_21_25.gif.e9f84e2270bc945b2be87a5507e6cd24.gif

Δεν εχω ιδεα,λογικο μου ακουγεται παντως να μπαινουν στο τμημα που περισσευει.

Εμενα πιο πολυ με ανησυχει το να μην αρχισουν αυτα τα σιλικονουχα δαχτυλιδια να μυριζουν σαν καμμενο πλαστικο μολις ζεσταθουν,και ποιος ακουει το κραξιμο απο την υπολοιπη μπαντα μετα  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου