ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζεται που μπορώ να βρώ αυτό το σφουγγαράκι που τυλίγει τις προενισχύτριες λυχνίες για να μη τρίζουν? Εχω έναν Fender blues deluxe επανέκδοση και τον πήρα μεταχειρισμένο χωρίς αυτό.Σε εντάσεις πάνω απο το 3 τρίζει ο ενισχυτής.Είμαι σίγουρος πώς είναι οι λυχίες .Κάνει δουλεια αυτο το μαραφέτι ή τζάμπα θα το αγοράσω? ( αν το βρώ .)Υπάρχει κάποια λύση που προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 αν βαλεις σφουγγαρι στις λυχνιες σε λιγα λεπτα θα γινει αυτο ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι ακριβώς σφουγγάρι.Είναι κάτι σαν αφρολέξ.Καινούριος ο ενισχυτής έρχεται με ένα τέτοιο στις προενισχύτριες.Τώρα απο τι υλικό είναι φτιαγμένο ακριβώς δε γνωρίζω. Εχεις να προτείνεις κάτι για το τρίξιμο των λυχνιών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον θα έρχεται έτσι για να μην πάθει τίποτα κατά την μεταφορά, δεν σημαίνει οτι τα αφήνεις πάνω. Υπάρχει ειδικό κάλλυμα με ελατήριο για αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 http://www.darrenriley.com/shop/cart.php?m=product_detail&p=1436 Kάνετε λάθος .Το βρήκα τελικά αλλά όχι Ελλάδα.Εδω γράφει ότι είναι για τους μικροφωνισμούς αλλά λέει ότι χρησιμέυει και για την απορόφηση των κραδασμών.Οπότε κάνει και για το λόγο που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Θα ρωτήσω στο Στόλλα .Λογικά θα έχει αφου είναι αυθεντικό ανταλλακτικό της Fender. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Εκτος απο τα retainers, τα μεταλλικα καπακια δλδ, που εχουν συνηθως, εχω δει καποια λαστιχακια, σχετικα χοντρα, που μπαινουν και σφιγγουν τα τοιχωματα της λαμπας ωστε να σταματουν τις ταλαντωσεις και να αποφευγονται τετοια φαινομενα. Μηπως εννοεις κατι τετοιο? Γιατι αφρολεξ η σφουγγαρι, πρωτη φορα ακουω. Αλλιως προσπαθησε να βρεις απο δικτυο, retainers παλιου τυπου, που επισης σφιγγουν την λαμπα και ειναι ανοιχτα απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Eδειξα πιο πάνω ακριβώς τι εννοώ.Εκτός αν δε το πρόσεξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyC Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Το προσεξα, αλλα η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα το βλεπω. Επισης δεν θυμαμαι ποτε να εχω δει παλιο σε original κατασταση, η εστω σε σχετικα original να εχει τετοιο εξαρτημα... Τουλαχιστον απο δικο μου η καποιων φιλων. Τα φαινομενα που περιεγραψες, οταν μου ειχα συμβει τα απεφυγα με retainer τυπου που φαινεται στην φωτο που εβαλα. Εκτος αυτου με γλιτωσε απο το να πεταξω η να παροπλισω παλιες λαμπες που νομιζα πως ειχαν κλαταρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Κατι τετοιο δηλαδη? Κανουν δουλεια αυτα τελικα? http://cgi.ebay.com/10X-Tube-Damper-Silicon-Ring-fit-12AX7-12AU7-12AT7-6EU7-/150469326620?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item2308abb71c http://cgi.ebay.com/Silicon-Ring-fr-12AX7-12AU7-12AT7-12BH7-EL84-Tube-20PC-/260635255993?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item3caf1264b9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση