marathon Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 ;D οποτε μετά η μονη λύση είναι αυτή:http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_stand_trad_pro_hcs.htm Οπότε η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ λύση είναι αυτή και μην ακούς πολλά λόγια για να μην κλαίς στο τέλος Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios99 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Οπότε η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ λύση είναι αυτή και μην ακούς πολλά λόγια για να μην κλαίς στο τέλος αυτό είπα και εγώ στην αρχή ;D αλλα όταν λες Θα την πάρεις από μαγαζί και όχι από ιδιώτη τι εννοείς? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 τι εννοείς? ??? Στο Ebay υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε και ιδιώτες...εγώ προσωπικά αγοράζω μόνο από μαγαζιά. Από ιδιώτες αγοράζω όταν το ρίσκο (και το ποσό) είναι μικρό έως μηδενικό. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios99 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 α! κατάλαβα ευχαριστώ πολλή, μήπως θα μπορούσες να μου στήλης κάποιο link να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση