fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2013 Τον έχω παραγγείλει και από μέρα σε μέρα τον περιμένω... ;D Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κι εγώ clips μόλις τον παραλάβω ;) Ti εννοεις?Αντιλαμβανεσαι οτι αυτο μπορει να εχει επιπτωσεις και σε δικες μου αγορες. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2013 Heads up για μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία lunchbox απο το τρελό αγόρι που ακούει στο όνομα Bogner : Bonus το τρομερό παίξιμο του ντεμά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Ti εννοεις?Αντιλαμβανεσαι οτι αυτο μπορει να εχει επιπτωσεις και σε δικες μου αγορες. Εσύ μην αγχώνεσαι! O Fender Deluxe Reverb II είναι ΣΤΑΘΕΡΗ αξία και δεν αντικαθίσταται! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Τον έχω παραγγείλει και από μέρα σε μέρα τον περιμένω... ;D ...ωωω μεγειές! :) Αυτόν τον πράσινο έχω την εντύπωση οτι τον είχα δοκιμάσει τότε (...) που είχα έρθει στον Ντούκα. Είναι αυτός ή κάνω λάθος? Πάντως μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Είναι αυτός ή κάνω λάθος? Αυτός είναι ναι ;) ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 ...smoking amp! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Μπα...η κιθάρα πήρε φωτιά από το απίστευτο shredding παίξιμό μου... (0.2 nps) ;D *notes per song www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 ...και είσαι τόσο γρήγορος που πρόλαβες να βγάλεις τη ζώνη, να κατέβεις απο τη σκηνή και να βγάλεις τη φωτογραφία. και η νότα ακόμα έπαιζε... 8) ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 και η νότα ακόμα έπαιζε... 8) Πού να'χε και long tenon η 335... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Πού να'χε και long tenon η 335... ;D αα άλλο πράμα... να βάλεις και θα δείς τη διαφορά :P wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση