RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ μη βιάζεσαι. Όλα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλύτερα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ μη βιάζεσαι. Όλα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλύτερα... +1 ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimitris_sg Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Ωραιος! Λεω να την παρω σε μια φιλη μου τη συγκεκριμενη που θελει να αρχισει κιθαρα. Ειναι κομπλε κιθαριτσα ετσι? Απο affinity μονο εχω εμπειρια και ηταν σουπερ. Τι σκαλωμα εχουνε φαει και την ροζ την πουλανε 20 ευρω λιγοτερο ??? ??? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Ωραιος! Λεω να την παρω σε μια φιλη μου τη συγκεκριμενη που θελει να αρχισει κιθαρα. Ειναι κομπλε κιθαριτσα ετσι? Απο affinity μονο εχω εμπειρια και ηταν σουπερ. Τι σκαλωμα εχουνε φαει και την ροζ την πουλανε 20 ευρω λιγοτερο ??? ??? :P Δεν πουλάει τόσα κομμάτια όσα η μάυρη και την έβαλαν σε προσφορά. Πάντως, τα κλειδιά όπως είπε κι ο bihlas εχουν θεμα. Θα τη δυσκολεψει στην αρχή το κούρδισμα. Επισης, ένα σεταρισματάκι το θέλει οπωσδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ μη βιάζεσαι. Όλα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ καλύτερα... Εκτός απο την βιασύνη που δυστυχώς με χαρακτηρίζει, συνηδειτοποίησα οτι δεν πρέπει να ακούω hard rock όταν κάνω τέτοιες δουλειές, την επόμενη φορά θα βάλω κάτι πιο χαλαρό ;) Ωραιος! Λεω να την παρω σε μια φιλη μου τη συγκεκριμενη που θελει να αρχισει κιθαρα. Ειναι κομπλε κιθαριτσα ετσι? Απο affinity μονο εχω εμπειρια και ηταν σουπερ. Τι σκαλωμα εχουνε φαει και την ροζ την πουλανε 20 ευρω λιγοτερο ??? ??? :P Όταν την τελειώσω και κάτσω να παίξω θα μπορώ να πω περισσότερα, τα κλειδία περισσότερο αισθητικά με χαλάνε, αλλά σίγουρα είναι σκληρά. Δεν μου φάνηκε να υστερεί γενικά απέναντι σε μια κιθάρα των 150-200 ευρώ πχ αλλά όπως και να το κάνουμε μια affinity είναι πιο σίγουρη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 το χειρότερο με τους Ρ90 είναι ότι σου βγάζουν την πίστη να πάρεις μέτρα και να τρυπήσεις το ξύλο... Πόσο μάλλον να σετάρεις ύψος... Δε θα σε αφήσουν να βαρεθείς για την υπόλοιπη βδομάδα!!! Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 το χειρότερο με τους Ρ90 είναι ότι σου βγάζουν την πίστη να πάρεις μέτρα και να τρυπήσεις το ξύλο... Πόσο μάλλον να σετάρεις ύψος... Σε αυτό οφείλονται και αρκετές απο τις ατέλειες στο pickguard, βάζεις ότι σφουγκαροειδές βρίσκεις για να τους κρατάει, τους πιέζεις, βιδώνεις και όταν σηκώνονται βρίσκονται ένα χιλιοστό πιο μακριά απο ότι υπολόγιζες. Έχω μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο μεταλλικό, πράσινο σκούρο και χρυσαφί spray. Τι λέτε? (η εικόνα είναι πολύ στο περίπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saharaman Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 ενα απο τα πρασινα ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Εγω ειμαι κλασικος τυπος..Θα σου προτεινω ενα ωραιο-φωτεινο μαυρο! :P Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Ροζ οπως η κιθαρα :) Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση