rocka cola Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 πιστευω θα χει ενδιαφερον ενας συνδιασμος p90-coil-p90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 πιστευω θα χει ενδιαφερον ενας συνδιασμος p90-coil-p90 Κι από εμφάνιση...μμμ...δεν είναι κακή ιδέα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Ζόρικη δουλειά στο pickguard. Μπράβο! Αν το αγόραζες ως "single-ply-anodized-sherwood-green" θα έδινες κανένα σαραντάρι δολλάρια στην πλάκα. :D Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν την είδα ήταν: ;D ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 :) :) :) Δεν έχεις κι άδικο!!! ;D Μου βάζεις ιδέες βέβαια τώρα... Έχω 2 P90s (τους original από την Tokai μου) που "κάθονται"... Λες να "χτυπήσω" καμιά Squier strat και να της αλλάξω τα φώτα; :) Πάρε μια έτοιμη για να μην κουράζεσαι: http://www.rondomusic.com/hawkmnp90vwh.html http://www.jhs.co.uk/vintageadvance.html (2η και κάτω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Bravo! Πολύ καλό αποτελεσμα! Καλόπαικτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Ζόρικη δουλειά στο pickguard. Μπράβο! Αν το αγόραζες ως "single-ply-anodized-sherwood-green" θα έδινες κανένα σαραντάρι δολλάρια στην πλάκα. :D Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν την είδα ήταν: ;D ;D ;D ;D Που την βρήκες την φωτό του Μπίχλα ??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Μεσιέ Bihlas ωραίος!!! Πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα με τους P90 και σωστή επιλογή χρωμάτων. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Eυχαριστώ και πάλι :) Στην θέση neck-middle, έχω hum canceling, αλλά όχι στην middle-bridge, αυτό βέβαια το ήξερα εκ των προτέρων. Ξέρει κανείς αν γίνεται με ένα mini διακοπτάκι on-on 6pin να μπαίνει σε σειρά ο middle και ο bridge ή δεν γίνεται με τον υπάρχον 5 way? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Φυσικά γίνεται! Εγώ θα σου πρότεινα αυτήν τη μόντα. Ώστε να έχεις και κλασσικό 5γουέι και kalo gia metal... [flash=200,200] http://www.1728.com/guitar3.htm Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Ενδιαφέρουσα πρόταση, με βλέπω να το δοκιμάζω αν και μου φάνηκε περίεργο το schematic... οπότε μπορείς να περιμένεις να σε ενοχλήσω με ερωτήσεις αν δεν μου βγεί :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση