KOTS Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Οντως ρε συ Ιχνηλατη.. Ολο στο τριτο προσωπο μιλας για τον εαυτο σου. Αντιγραφεις τον Ιουλιο Καισαρα μηπως???? Υπαρχει ενα τελειο site να εξερευνησεις αν θες. Ειναι το www.esoterika.gr Αντουαν μιλαμε το τι γελιο εχω ριξει με τις ατακες σου περι ηρωα δε περιγραφεται!!!!! Εχω λυθει! Εγω απαρνουμαι τον ΑΣΤΕΡΙΞ&ΟΒΕΛΙΞ και τον ΤΕΝΤΕΝ :lol: :lol: Γενικα παντα υπαρχει παντως στα forum ενα μελος το οποιο να διαταρασει με αυτο το τροπο τις ροες συζητησεων! Αλλα παντα συμβαινει το ιδιο πραμα παντου. Ολοι τον παιρνουν μετις πετρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2006 Αντουαν μιλαμε το τι γελιο εχω ριξει με τις ατακες σου περι ηρωα δε περιγραφεται!!!!! Εχω λυθει! +1000 :lol: :lol: :lol: οντως μεγαλη ρεντα ο αντουαν :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KOTS Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Eχω καταληξει να ψαχνω κατευθειαν απαντησεις με το ονομα του! Αντωνη μιλααα.. εμφανισου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2006 Υπάρχουν πρόσφατα posts που καταδεικνύουν ότι ο Ιχνηλάτης αποφάσισε να μην αποχωρήσει. Παρά το γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν ορισμένες δηλώσεις του έγειραν τις αντιδράσεις μας, σε αυτό το χρονικό σημείο θα ήταν απρόκλητη οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος του. Από μία άποψη, αυτό το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Το thread μια χαρά λόγο ύπαρξης έχει, αλλά το να συνεχίζουμε να τη λέμε σ'έναν άνθρωπο που βλέπουμε ότι πλέον γράφει κανονικά και δε μας προκαλεί απλά για να σπάσουμε πλάκα δεν είναι και ό,τι καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Το thread μια χαρά λόγο ύπαρξης έχει' date=' αλλά το να συνεχίζουμε να τη λέμε σ'έναν άνθρωπο που βλέπουμε ότι πλέον γράφει κανονικά και δε μας προκαλεί απλά για να σπάσουμε πλάκα δεν είναι και ό,τι καλύτερο...[/quote']Συμφωνώ κι εγώ... Το αστείο μάλλον τελείωσε... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Οντως τελειωσε & το thread κλειδωνεται. Παμε για αλλα! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις