panas121 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 γεια σας παιδες,επειδη βρισκω αρκετο χρονο στη δουλεια εχω αγορασει ενα apprentice για την εξασκηση των χεριων μιας και ειμαι αρχαριος..γνωριζει κανενας αν υπαρχει κατι αντιστοιχο για τα ποδια..?και αν ναι σε τι τιμες κυμαινονται..?οπως καταλαβαινεται δεν διατιθεμαι να δωσω ενα σκασμο λευτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Το ευκολότερο είναι να εφαρμόσεις όσα κάνεις στα χέρια και στα πόδια. Ξεκίνα με μετρονόμο αργά singles,doubles,triplets,paradiddles κτλ. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 απ ότι κατάλαβα, ο panas121 ζητάει κάποιου είδους practice pad για τα πόδια όπως αυτό: pearl bd10 φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsgiannis13 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 η και αυτο εδω : http://www.thomann.de/gr/pearl_bd10_bassdrumpad.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panas121 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 φιλε WrTsXxx αυτο ειναι εξαιρετικο..κατι τετοιο ψαχνω..αλλα και τα 149 πολλα..θα ψαξω για κατι πιο οικονομικο..αν και δεν ειναι απαγορευτικη ι τιμη του πιστευω..θα κανει δουλεια..ευχαριστω παιδες και τους υπολοιπους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 77 euro + το πετάλι σου. > έκανα edit το προηγούμενο ποστ μου γιατί έδωσα λάθος λίνκ από βιασύνη. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση