gregg Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 :) jazzy_impro.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Σε πάει πολύ αυτό το backing γιατί έχεις την ικανότητα να φραζάρεις-γκρουβάρεις τα σόλος σου. Μου άρεσε πολύ μια 6η που σκάει μονάχη της στα 2:31... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Εξαιρετική φρασεολογία, φοβερός ήχος, the whole package με λίγα λόγια. Μου άρεσε πολύ μια 6η που σκάει μονάχη της στα 2:31. Με έβαλες να ξανακούσω το συγκεκριμένο σημείο και να αναρωτηθώ αν την κατάλαβες με το αυτί ή έπιασες κιθάρα για να δεις τι είναι. Αν ισχύει το πρώτο, θέλω να μου κάνεις ear training :D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Απλά τραγούδησα την κλίμακα και την βρήκα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Σε πάει πολύ αυτό το backing γιατί έχεις την ικανότητα να φραζάρεις-γκρουβάρεις τα σόλος σου. Μου άρεσε πολύ μια 6η που σκάει μονάχη της στα 2:31... :) Thanks Longshadow! Γι'αυτη τη νοτα σκεφτομουν να το ξαναγραψω γιατι στην αρχη δε μου αρεσε αλλα τελικα το αφησα :P Εξαιρετική φρασεολογία, φοβερός ήχος, the whole package με λίγα λόγια. Με έβαλες να ξανακούσω το συγκεκριμένο σημείο και να αναρωτηθώ αν την κατάλαβες με το αυτί ή έπιασες κιθάρα για να δεις τι είναι. Αν ισχύει το πρώτο, θέλω να μου κάνεις ear training :D θενκς μαν! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Εκπληκτικές φράσεις ;) PS:Σε κάθε αυτοσχεδιασμό σου βλέπω τα ΤΟΣΑ χιλιόμετρα που έχεις στα blues! :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Γι'αυτη τη νοτα σκεφτομουν να το ξαναγραψω γιατι στην αρχη δε μου αρεσε αλλα τελικα το αφησα :P Έπρεπε να το γράψεις και να τονίσεις τη νότα αυτή. Τώρα ακούγεται πρασινωπή όχι λόγω της συχνότητάς της αλλά λόγω της χαμηλής της έντασης (άκυρο το ξαναάκουσα) επειδή ακούγεται ανοιχτή. Ανοιχτή δεν είναι;... :D Πολύ καλό - μπράβο. Το μπακιτράκι είναι διαθέσιμο; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 thanks ray. μπακινγκ τρακ σε επισυναψη. Bb_Blues.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 thanks ray. μπακινγκ τρακ σε επισυναψη. Δεν είναι αυτό που έχεις παίξει, είναι διαφορετικό backing... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2010 Sorry, διορθωνω. Bb_Blues1.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση