ierissiotis Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Γνώμες για EMINENCE LIL TEXAS 8 OHM σε Blues Deluxe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Σε cannabis rex που μολις τοποθετησαμε σε εναν blues junio kai Hot rod...ευχαριστως !!!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Γνώμες για EMINENCE LIL TEXAS 8 OHM σε Blues Deluxe? Εχει κάποιο λειτουργικό προβλημα το στοκ speaker ή δεν σου αρεσει ο ηχος?Εχω δει στο net πολυ σπέκουλα να πεφτει γυρω απο το ηχειο του blues deluxe.Στον δικό μου πάντως (1993 USA) το στοκ ηχειο ακουγεται φανταστικά δεν θα το άλλαζα με τιποτα. Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 O ήχος του μου αρέσει απλά σε ένταση live επειδή είχα σηκώσει λίγο τον ενισχυτή και τον άκουγα καλύτερα, με παραμόρφωση το ηχείο δεν ήταν καθαρό .Τα έπαιζε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση