marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 έχω δει ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Gibson των 3 χιλιάδων να ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ από Fender της σειράς. Καλά τα λές...ΕΧΩ ΔΕΙ...όχι όμως είχα ;) Ναι, η goldtop με τους P90 είναι από τις καλύτερες Gibson που έχω παίξει. Έπαιξες πόσο 5 λεπτά, 10...καμμιά ώρα, στο σπίτι του φίλου σου, σε συναυλία ;D? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Όχι, έκανα δυο δίσκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Όχι, έκανα δυο δίσκους. Με Fender της σειράς? Εγώ πάλι δεν έχω βρεί ακόμα καμμιά κιθάρα να ξεφτυλίζεται...ακόμα και από τις φτηνές...μόνο κιθαρίστες έχω δεί ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το περί μουνταμάρας των γκίμπσον το έχω παρατηρήσει κι εγώ . Γνώμη μου είναι ότι είναι πιο δύσκολες στο να βγει καθαρός ο ήχος τους . Είναι καθαρά τεχνικό το θέμα ,απαιτεί ενισχυτές που να φυσάνε ,ηχιτική του χχώρου άψογη κλπ . Το ηχόχρωμα μιας φέντερ βγαίνει πιο άνετα ακόμα και με μέτριους ενισχυτές ή σε χάλια χώρους . Γνώμη μου ,είναι ότι ανεξαρτήτως του αν αρέσει σε κάποιον ο ήχος των γκίμπσον ή γενικώτερα ο ήχος κιθάρων με χαμπάκερ μαγνήτες είναι πιο δύσκολο να τις κάνεις να ακουστούν σωστά No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Με Fender της σειράς? Όχι, οι Fender είναι άλλη φάση. Φάση διαρκείας ;D Όταν λέω ξεφτιλίζεται, εννοώ σε συγκεκριμένο context. Δηλαδή, σε clean sparkled ήχους ή ημιdrive και τέτοια. Λογικό δεν είναι; Πάρα πολλές φορές, μια κιθάρα με Low output είναι ΠΟΛΥ καταλληλότερη, ειδικά αν μιλάμε για πιο Full Chord παίξιμο. Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος ακούει με την τσέπη... και άντε να πείσεις τον άλλο που έκασε το μαρούλι, να αφήσει κατά την εγγραφή την πανάκριβη Gibson για τα ματια μιας ταπεινής Fender... Δεν εννοώ ότι η Gibson είναι για πέταμα. Προς θεού. Απλά ότι πολλές φορές, μια ταπεινή Fender είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ για κάποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ χρήσεις. Peace. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι Fender / Gibson. Είναι μονοί / διπλοί... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Η κάθε κιθάρα ακούγεται όσο καλά μπορεί να ακουστεί, μόνο όμως αν αυτός που την κρατάει είναι σε θέση να την κάνει να ακουστεί όπως πρέπει... (και να μπορεί να ρυθμίζει και τον ήχο των μηχανημάτων του γενικότερα..) Όλα τα υπόλοιπα μου θυμίζουν μακρινές αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας.... - Εμένα ο μπαμπάς μου τους νικάει όλους!! - Σιγά, εμένα ο θείος μου ήτανε λοκατζής και τον έχει για πλάκα!! - Ναι, καλά, εμένα όμως ο ξαδερφός μου έχει μια πόρσε και πάει με τρακόσια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά το θέμα δεν είναι Fender / Gibson. Είναι μονοί / διπλοί... Όταν μεγάλωνα εγώ, το θέμα ήταν: Metallica/Megadeth ;D ;D ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Το 1982 μια tele USA ειχε απο 50-55000, μια strato USA 60-65000 δρχ (μια που μου ειχε αρεσει ειχε 67000 αλλα δεν την πηρα). και μια gibson περι τα 100000... Ενα εκατομμυριο και πενηντα χιλιαδες δραχμες αγορασε ο πατερας μου τοτε ενα διαμερισμα 4/αρι 120 τετραγωνικα μετρα Πολύ ζουμί εδώ... Το 1982 λοιπόν ένα 4άρι 120 τετραγωνικών κόστιζε όσο περίπου 10 les paul. Σήμερα ένα 4άρι 120 τετραγωνικών ας πούμε ότι έχει μια τιμή 150.000 ευρώ. Μια πολύ καλή Les Paul πχ μια '59 vos κάνει 4000-4500 ευρώ. Άρα λοιπόν το ρημάδι το 4άρι σήμερα κοστίζει όσο 30-40 Les Paul. Τα άσχημα ---> Ακρίβυναν πολύ τα σπίτια. Η αγορά τους καθίσταται ανέφικτη για τον μέσο εργαζόμενο... Τα θετικά-----> Οι κιθάρες έχουν γίνει πιο φθηνές (αναλογικά με τα σπίτια...) θετικά 2 ------> Θα σταματήσει το φαινόμενο των bedroom players!!!! Προβλέπω να ξαναβγαίνουν κιθαρίστες με το χαρακτηριστικό αλλήτικο παίξιμο του δρόμου.... ;) ;) μισογεμάτο ή μισοάδειο το ρημάδι? ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 ;D Νομίζω πάντως πως οι δυο κόσμοι, δηλαδή μια Les Paul Standard και μια Strat SSS Standard, είναι τα δυο άκρα της ηλεκτρικής κιθάρας, από άποψη ηχητικού χαρακτήρα. Στην ουσία βέβαια πάλι ο ίδιος μ@9@&2@ς θα παίζει ;D οπότε μια τρύπα εις το νερό κάναμε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση