argytar Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Όπως λεει και ο Superfunk... whatever floats your boat εμένα δε μ αρεσει και τόσο ο ψηφιακος ηχος παρα μονο για συγκεκριμενες hi fi εφαρμογες.. τον βρίσκω αν θέλεις ...στείρο...η ψηφιακούρα ειναι ψηφιακούρα και ακουγεται αν τη χρησιμοποιησεις σε ποσοτητες... (πχ αν βαλεις πολυ ψηφιακό reverb δεν ερχεται με τιποτα κοντα σε ενα λαμπατο spring...πανω κατω το ιδιο ισχυει και με τα delays imho) στα αυτια τα δικά μου καλύτερο είναι το παλιό καλό deluxe memory man και φανταζομαι οτι τιποτα δεν πλησιαζει σε ηχο και feel ενα παλιο λαμπατο delay... δεν μπορει να μην παιζει ρολο η λαμπα στον ηχο.... αν ειναι ετσι να αφησουμε τους λαμπατους να παρουμε ολοι line 6 να σωθει και η χωρα απο το δημοσιονομικο ελλειμα και την εξοδο όγκου συναλλάγματος προς τους Κινεζους Γερμανους και Αμερικανούς... :o :o :o :-X :-X >:( ::) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akra2 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 http://www.moogmusic.com/moogerfooger/?section=product&product_id=39 άντε γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 http://www.moogmusic.com/moogerfooger/?section=product&product_id=39 άντε γεια +1 αλλά πανάκριβο... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akra2 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Όντως. Αλλά μην ακούω κάποιους να λένε, ότι τα ψηφιακά και τα ψηφιακά μπλα μπλα μπλα! Καλή η ψηφιακή εποχή της διευκόλυνσης, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. (Ένα από αυτά είναι και η Moog) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 και φανταζομαι οτι τιποτα δεν πλησιαζει σε ηχο και feel ενα παλιο λαμπατο delay... αυτο ειναι σιγουρο..ΚΑΝΕΝΑ συγχρονο ψηφιακο ..μηχανησμα δεν κανει τοσο ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ.... ;D ;D τα συγχρονα ψηφιακα delay εχουν εκπληκτικες προσωμοιωσεις analog delay (αλλα με συχρονες..ανεσεις οπως tap tempo & μεγαλους χρονους),προσωπικα ,αν και ειμαι delay junkie,δεν ακουω καμμια αξιοσημειωτη διαφορα με το real thing,με εξαιρεση βεβαια τον θορυβο.... αλλα ειπαμε...whatever floats your boat...μερικες φορες ακομα και οταν "ακουμε" κατι επειδη...θελουμε να το ακουσουμε... ;D...νοιωθουμε καλυτερα και...παιζουμε και καλυτερα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 ...μερικες φορες ακομα και οταν "ακουμε" κατι επειδη...θελουμε να το ακουσουμε... ;D...νοιωθουμε καλυτερα και...παιζουμε και καλυτερα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 αλλα ειπαμε...whatever floats your boat...μερικες φορες ακομα και οταν "ακουμε" κατι επειδη...θελουμε να το ακουσουμε... ;D...νοιωθουμε καλυτερα και...παιζουμε και καλυτερα... Ακόμα και αυτο δε μετράει όμως?? 8) ;D Μετράει... Ξαναλέω ότι έχω και digital στη μεγάλη pedalboard μου απλά το άναλονγκ έχει πιο γλυκό ήχο πώς να το κάνουμε! Σε κατάσταση live παραδέχομαι ότι δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά...μόνο στο ότι το digital είναι καθαρότερο :P Όσο για το θόρυβο των λαμπάτων...υπάρχει και το fulltone tube echo με λάμπα χωρις θορυβο... αυτο κανει ομως κανα χιλιαρι ... wish list ... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 με εκνευρίζει ο πεντακάθαρος ήχος στο delay, οπότε δεν μπορώ να παίξω με τα παλιά της boss. Βέβαια δεν ασχολούμαι με tap tempo και τέτοιες σαχλαμάρες ;D, απλώς το βάζω στις 2-3 επαναλήψεις καμιά φορά σε σχετικά γρήγορο χρόνο για να γεμίσει λίγο η κιθάρα. Και πρέπει να είναι βρώμικο :D. Πήρα λοιπόν το http://www.thomann.de/gr/behringer_vm1vintage_time_machine.htm και καθάρισα άμα θες να παίξεις π,χ, u2, παίρνεις κάτι με tap tempo :-\ "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ βαμμένος analog ήμουν αλλά τελευταία έχω βρει τη χαρά σ'αυτό : http://www.tech21nyc.com/products/effects/boostdla.html Έχει και ταπ , έχει και tone , έχει και trails , έχει και triplets , έχει και boost ;D με κλειστό το tone δίνει τη γλύκα των επαναλήψεων ενός analog delay . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Ενα τετοιο μαλλον καλυπτει τους ηχους και τις απαιτησεις των περισσοτερων και αρκετα φτηνα,τωρα περι ορεξεως ο καθενας οτι θελει. Προσωπικα παντως δεν θα εμπαινα σε διαδικασια να βαλω κατι θορυβωδες ακομη στην αλυσιδα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση