Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Ένα κομμάτι επηρεασμένο από μια δύσκολη εποχή. Σκέψεις, εικόνες και στο τέλος, μια βαθιά ηρεμία. Βουαλά. room_no.12.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Εχεις έμπνευση τον τελευταίο καιρό! Σου ''φευγουν''επίτηδες και ξαφνικά κάποια αρπίσματα στην ρυθμική. Λεπτομέρειες...που δεν με άγγιξαν. Μου αρέσει η έμπνευσή σου! Υ.Γ. Saved on my HDD. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 ακομη μια φορα εξαιρετικος. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Χαλάρωσε το είναι μου. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστούμε πολύ. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι ιδιαιτέρως που σας άρεσε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 nice minor mood / positive vibe :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό. !!!Μου άρεσε πολύ όπως άλλαζες τα μπάσα στις συγχορδίες.Εκφραστικό σόλο.Ωραίος ήχος. Μπράβο :) :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 nice minor mood / positive vibe :) you got it :) Πολύ καλό. !!!Μου άρεσε πολύ όπως άλλαζες τα μπάσα στις συγχορδίες.Εκφραστικό σόλο.Ωραίος ήχος. Μπράβο :) :) Ευχαριστώ θερμά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2010 Εξαιρετικό! Πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Και εξαιρετικός ήχος+βάθος στην ακουστική! (το μονο που με ψιλοχάλασε είναι το copy-paste στην ακουστική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση