marathon Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Και με τον Μάνο; Τι θα γίνει; Πως θα περιοριστεί; ;D Αυτός θα μείνει στο παλιό δωμάτιο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Τι σχέση έχουν αυτά με το plexiglass και τα τύμπανα? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Ευελπιστώ να απαντήσει και κανένας drummer που έχει φτιάξει drum shield. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Διαφορά έκαναν τα πανελ πετροβάμβακα που βάλαμε. Το "booth" που θέλει ο Γιώργος είναι μάλλον για θέματα ηχογράφησης και όχι για τον συνολικό ήχο καθότι το δωμάτιο θέλει οπωσδήποτε λίγο στέγνωμα (πετροβάμβακα, ρικοφόν, χαλί) και λίγο μικρότερες εντάσεις. Εγώ στο 9 δεν παίζω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Εγώ στο 9 δεν παίζω. Aυτός είναι ο Νέστορας που γνωρίζω... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Εγω θα έλεγα καταρχήν να τα σκάσετε για να πάρετε ένα καλύτερο, ποιοτικό drum set με "σωστό" ήχο...(Nestoras knows what i'm talking about)...τα υπόλοιπα τα βρίσκετε στην πορεία. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να βάλω μπροστά από σετ τυμπάνων plexiglass γύρω στο 5-10 χιλιοστά πάχους και ύψος max. 2 μετρα. Που να αποτανθω? Ξέρετε κόστος? Τα κομμάτια πως θα τα ''δέσω'' μεταξύ τους? Αυτο που ψαχνεις βρισκεται εδω http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=b5c22d5c59e101ff8e0e5348df9c52f2&sw=acrylic++drums&x=11&y=9 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Βάλτου και καμμιά πετρούλα, κανα φυτό, ένα ωραίο φως, γέμισε το με νερό και ασε το γκρουπ να χαζεύει τον ντράμερ που κάνει μπουρμπουλήθρες....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που ψαχνεις βρισκεται εδω http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=b5c22d5c59e101ff8e0e5348df9c52f2&sw=acrylic++drums&x=11&y=9 ; Ωραίος. Σε ευχαριστώ φίλε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nosi Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 εισαστε σοβαροί?Θα βάλετε τον drummer σε κλουβί αν σε πειράζει ο drummer βάλε κουβέρτες και κάνε drums γεμιστά ;D ;D Χωρίς πλάκα τον εχεις σκεφτεί τον drummer ή είσαι απο εκείνους που χέστηκαν. Κοίτα δεν σε ξέρω και δεν θέλω να σε μάθω αλλά ο drummer βασίζεται στους άλλους για να λειτουργήσει αν δεν ακούει κάθε αρμονική που βγάζει ο άλλος δεν μπορεί να κάνει αυξομειώσεις στην ένταση στο ήφος ακόμα και το πως χτυπάς τα πιατίνια έχει διαφορά άλλο να το πάρεις για practise και άλλο για πρόβες. Καταρχάς ο κρουστός χάνει τις κανονικές δυναμικές του δεύτερον ο drummer δεν δικαιούτε να βαράει ΤΟΣΟ Δυνατά εκτός και αν έχει δικασο. τα απο πάνω ανερούνται αν έχεις stoudio και πάτε για ηχογράφιση https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση