Προς το περιεχόμενο

ερωτήσεις περι kurzweil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα stage ex είναι ένα electro 2 και ένα κράμμα από wave με lead2x. Νομίζω ένα must have όπως και τα kurzweil. Βέβαια έχει να κάνει με το αυτί του καθενός, τα μουσικά του γούστα  και πως σκέφτεται τον ήχο στη σύνθεσή του. Διαφορετικά τελείως όργανα με κοινό γνώμονα τα vintage δείγματα. Εκεί η Nord κατ'εμε υπερέχει μακράν.

Νομίζω με το electro μου και ένα k2600 ή pc3x θα ήμουν υπερευχαριστημένος στην πρόβα και στο λάιβ.

off topic

Εδεσσαίος το oasys στο  avatar τι ρόλο παίζει? Το έδωσα και το έχω σκληρομετανιώσει οικτρότατα.

Οντως ίσως έχουν περισσότερο vintage χαρακτήρα τα nord αλλά πολύ ακριβά για την γκάμα ήχων που προσφέρουν κατα την γνώμη μου.Ίσως στο μελλον μπει ένα nord στο πρόγραμμα.Προς το παρρόν χάνομαι με τις ώρες στα funs και algs του kurz μου που προσπαθώ να κατανοήσω.

Όσο για το oasys στο avatar το χα βάλει στο παρελθόν που μου άρεσε πολύ το όργανο και έμεινε(όχι ότι δεν μου αρέσει φυσικά ακόμη και σήμερα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

που προσπαθώ να κατανοήσω.

Εκεί είναι το σημείο που με πονάει. Η ''δυστροπία-δική τους πατέντα software'' και οι διαδρομές των εντολών.

Φοβάμαι πως θα αργήσω πολύ να αποκτήσω την φιλοσοφία του και να δημιουργώ αυτό που σκέφτομαι στο πιτς φυτίλι.

www.sonicspace.gr

Εκεί είναι το σημείο που με πονάει. Η ''δυστροπία-δική τους πατέντα software'' και οι διαδρομές των εντολών.

Φοβάμαι πως θα αργήσω πολύ να αποκτήσω την φιλοσοφία του και να δημιουργώ αυτό που σκέφτομαι στο πιτς φυτίλι.

Το καλό είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη υποστήριξη σε φόρουμς,πολύ καλό manual,ακόμη και tutorials από την ίδια την εταιρία.

Δεν θα έλεγα ότ ιείναι τόσο δύστροπο απλά οτιδήποτε είανι στημένο με την φιλοσοφία ηχολήπτη με αποτελεσμα να μην ρυθμίζεις τιμές 1-127 αλλά ms και dB.

Με γειά σου φίλε (:

Το τμήμα με τα εφέ με έχει εντυπωσιάσει τελευταία που πατάω το edit

όλο και πιο συχνά όπου βλέπω insert και aux...

Αλλά φαντάζομαι τι θα μπορούσα να κάνω αν μου έδινε την δυνατότητα

να ρουτάρω άλλες εξωτερικές πηγές στην fx engine του...κρίμα που δεν

γίνετε ούτε στο 3Κ, ίσως στο PC4 θα δούμε...

Προς το παρόν πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Εξαιρετική επιλογή.

´Οσον αφορά τώρα το λειτουργικό του τι να πω πιστεύω ότι είναι απο

τα πιο λογικά "τοποθετημένα" που έχουν πέσει στα χέρια μου, όλα είναι

εκεί που περιμένω να είναι κατά κάποιο τρόπο και οι μονάδες μέτρησης

επίσης "μετράνε" πολύ για μένα. Μάλλον είμαι εξαίρεση αλλά μπορώ να

πω ότι το βρίσκω αρκετά βολικό. Δεν θα με χάλαγε αν ήταν λιγο πιο μεγάλη

η οθόνη βέβαια. 

Τα πλήκτρα του επίσης μου αρέσουν γιατί μου επιτρέπουν να μην καταβάλω

τόσο μεγάλη προσπάθεια, όσο στα περισσότερα ακουστικά πιάνα που υπάρχουν

,στο παίξιμο (χωρίς όμως να είναι υπερβολικά ελαφριά η αίσθηση τους) με

αποτέλεσμα να έχω προσαρμοστεί πλέον σε ένα πιο χαλαρό στυλ παιξίματος

που παρεμπιπτόντως με βοηθάει όταν παίζω σε ένα ακουστικό πιάνο.

Η καλή κατασκευή και στιβαρότητα όμως ζυγίζει 24.5 κιλάκια...

Πήρα θήκη με ροδάκια...

(και χωράει "γάντι")... q(:

Πήρα θήκη με ροδάκια...

(και χωράει "γάντι")... q(:

Ποια θήκη με ροδάκια βρήκες που να χωράει ακριβώς;

Αυτήν της Kurzweil ή κάποια άλλη;

http://www.thomann.de/gr/kurzweil_kb88_gigbag.htm

Ευχαριστώ!

Forgive me Lord for I have synthed..

Ποια θήκη με ροδάκια βρήκες που να χωράει ακριβώς;

Αυτήν της Kurzweil ή κάποια άλλη;

http://www.thomann.de/gr/kurzweil_kb88_gigbag.htm

Ευχαριστώ!

Stagg KTC 140 και την πήρα από:

http://www.tonyskeyboards.gr/default.asp?static=3&Product_ID=676

Εξυπηρετικότατος ο κύριος στο τηλέφωνο, απάντησε με ειλικρίνεια και σαφήνεια τις ερωτήσεις

μου και η παραγγελία μου έφτασε σε 4 μερούλες. Καθόλου άσχημα.

Τώρα η θήκη αν και ακόμη δεν την έχω βγάλει έξω φαίνεται αρκετά ενισχυμένη περιμετρικά.

Το όργανο χωράει ακριβώς πλευρικά χωρίς ορατά κενά και για τα κενά που μένουν καθέτως

έχει "μαξιλαράκια" (έχει και κάτι αντίστοιχα για τις πλευρές που λυγίζοντας τα  τα φέρνεις

στα μέτρα σου αλλά δεν μου χρειάζονται...), το χω μετακινήσει λιγάκι χωρίς να τα βάλω και

είναι οκ, δεν το αισθανόμουν να ταλαντώνεται μέσα στη θήκη, όταν όμως θα το βάλω μέσα

στο αυτοκίνητο θα τα βάλω μαξιλαράκια καλού κακού...

Όπως καταλαβαίνεις το όργανο χωράει γάντι στο μάκρος(εσωτ. 135εκ.) και στο βάθος (35εκ.) και

στο ύψος μένει αναπόφευκτα το κενό ανάμεσα στα πλήκτρα μέχρι την πάνω περιοχή οθόνη της οθόνης που

εφάπτεται με το πάνω εσωτερικό της θήκης (11εκ.).

Αυτά είναι τα εύκολα το δύσκολο είναι να το σηκώσεις να το βάλεις στη θήκη να πάρεις τη

θήκη και να την χωρέσεις στο yaris (και όλ'αυτά με προσοχή!).

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα ιδιαίτερα...τέτοιες ώρες ,τέτοιες ζέστες, τέτοια (λ)όλα.

Lola piano το αγαπημένο μου...(": (άσχετο)

Του έβαλα ένα "διακριτικό" αλλά βαθύ reverbεδάκι έστειλα την καθυστέρηση και

το send level στα δυο τελευταία φέϊντερ "σκλήρυνα" λιγάκι το velocity response

το έκανα rename...και τι κατάλαβα...πάλι πιάνο παίζω...ναι αλλά τι πιάνο ε...

Lolo. q(:

φιλε την καλυτερη αγορα εκανες .πολυ αξιοπιστα και προσωπικα λατρευω τους piano και organ ηχους του. μου την σπανε λιγο οι κιθαρες βεβαια αλλα ουτως η αλλως εγω το πηρα αντι για μελετη κλασικου πιο πολυ λογω ελλειψης χωρου για κανονικο . Στην πορεια βεβαια διαπιστωσα οτι σε feel παταει τα φτηνα κλασικα πιανα

Εγώ για θήκη σκέφτομαι την gator tsa 88lxl.Αλλα και πάλι με προβληματίζει αρκετά το θέμα της θήκης γιατί είναι που είναι βαρύ το όργανο αν πάρω και πολύ βαρια θήκη δεν θα μετακινείται με τιποτε.Από την άλλη έχω σχεδόν αποκλίσει τις μαλακές γιατί είναι κρίμα τέτιοο όργανο να κινδυνεύει.

Φίλε SysEx εγώ παλι έχω κολλήσει με το horowitz και το cp #259.Ήχοι που δεν τους βρίσκεις πουθενά.Τώρα έχω αρχίσει να πειράζω και τα effect και γίνειται πανικός!

Είχα το PC3X και το πούλησα αποκλειστικά και μόνο γιατί το κουβάλημα δεν παλευόταν (έχω και πολλά σκαλοπάτια).

Πάντως η συμβουλή μου είναι όταν το κουβαλάς, καλύτερα είναι χωρίς θήκη, γιατί με μια απλή ημίσκληρη θήκη το βάρος φεύγει πάνω από 30 κιλά και ο όγκος αυξάνεται. Απλά θέλει προσοχή.

http://brokentempo.bandcamp.com/

www.brokentempo.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου